<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 22/5/2009 22:17 發表

冇呀
琴日裝左"霍士" 到今日夜晚6點幾我阿妹先話電腦出事
而且我張顯卡都算強 條ram又1gb 唔會咁易死掛
電子零件好化學~ 新野都會好快瓜~ 純粹睇運氣~~~~
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 09:51 PM 發表

你幫我作篇 100字煽稿先
http://www.26fun.com/bbs/thread-203314-1-1.html
蚊呀蚊 , 牠本來就是一隻沒有雙腳的蚊 ,
牠沒有目的地 , 只有不停的拍動翅膀 ,
否則牠就會跌下來跌死 ...

我看著牠過日子過得那麼苦 , 便決定幫牠解脫 ,
撕下牠的一雙翅膀 , "咔"  ,
這己經把牠身體微微撕開了 ... 放心吧 ,
再一會你就不痛了~~

我看著在桌上快死的蚊 , 靜靜為牠的生命倒數 ,
紙支一步步迫近 , 在牠看來 ,
到底是無限的恐懼 , 還是渴望的救贖???
"啪~" 拿開紙支 , 看到牠不整的躺在血泊中 ,
想著 : 生命還不過是這樣嗎???

評分次數

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
頭先裝完個時 佢話安裝過程有問題
結果又從頭黎過
又係話 這個裝置無法啟動。 (代碼 10)

請按 [疑難排解] 啟動疑難排解功能
原帖由 SCM 於 2009-5-22 10:17 PM 發表

冇呀
琴日裝左"霍士" 到今日夜晚6點幾我阿妹先話電腦出事
而且我張顯卡都算強 條ram又1gb 唔會咁易死掛
多數硬體, 都有 1年以上保養, 7日包換.....
中毒多數, 死底板....
你知唔知你個顯示卡係咪跟底版
原帖由 e_e 於 2009-5-22 10:22 PM 發表

蚊呀蚊 , 牠本來就是一隻沒有雙腳的蚊 ,
牠沒有目的地 , 只有不停的拍動翅膀 ,
否則牠就會跌下來跌死 ...

我看著牠過日子過得那麼苦 , 便決定幫牠解脫 ,
撕下牠的一雙翅膀 , "咔"  ,
這己經把牠身體微微撕開了 ... ...
我係版主, 會加你 1000威
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 10:24 PM 發表

多數硬體, 都有 1年以上保養, 7日包換.....
中毒多數, 死底板....
你知唔知你個顯示卡係咪跟底版
唔清楚
板:ECS A780GN-M3(780G+SB700)
顯:Geforce 9400GT (512MB GDDR2)
原帖由 ktwu2007 於 22/5/2009 22:26 發表

..............好彩你...................
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 10:26 PM 發表

投票 !!!
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
走人LA
部電腦咁既樣都冇mood上網
原帖由 SCM 於 22/5/2009 22:30 發表
走人LA
部電腦咁既樣都冇mood上網
.....聽日都係拎去鋪頭俾人check喇~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。