<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ACACIA 於 2009-5-22 11:09 PM 發表

hello~
d folder 睇到頭痛, 痛完又瞓瞓醒又睇, 但我點記有好多都記唔到呢~  
真失敗~
哈~唔失敗
慢慢黎啦
唔使急
原帖由 ACACIA 於 22/5/2009 23:04 發表
頭昏腦漲~
我媽咪比番我細個BB 嗰陣d 相我睇......原來我細個唔係喺香港嗰喎~
你其實係火星人黎~~~~
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 11:11 PM 發表

你D 女走哂未
未呀.........不過我都無點睬佢地, 真係無乜嘢好講
佢地依家每日都係坐喺我隔離睇書, 唔會主動出聲, 因為知我實唔睬~
原帖由 e_e 於 22/5/2009 23:03 發表

錯兩個
平胸妹<---- 呢個我覺得應該中~~  o個兩個都係亂估o者~~~
原帖由 ACACIA 於 2009-5-22 11:15 PM 發表

未呀.........不過我都無點睬佢地, 真係無乜嘢好講
佢地依家每日都係坐喺我隔離睇書, 唔會主動出聲, 因為知我實唔睬~
咁有幾過癮......
咁你有無諗過(取)哂佢地
原帖由 自由神 於 2009-5-22 11:11 PM 發表
哈~唔失敗
慢慢黎啦
唔使急
真係心急咖! 邊有人會對自己一無所知咖?
最慘係我都唔明點解自己會對自己放低咁多解謎遊戲.........大佬呀! 點解得開喎?
都真係忍唔住要妖吓自己~
一名來自陝西約三十九歲失業男子,自稱在澳門賭輸五十多萬元,早上致電澳門氹仔一間酒店,聲稱在賭場、酒店及購物區共放置九個炸彈,要求勒索八百萬。
司警接報五度與疑犯通話,下午四時等待疑犯乘坐巴士到酒店途中,成功將疑犯拘捕扣查。

而家D人真係痴L哂線~ 乜9都做得出~~~~
原帖由 ACACIA 於 2009-5-22 11:19 PM 發表

真係心急咖! 邊有人會對自己一無所知咖?
最慘係我都唔明點解自己會對自己放低咁多解謎遊戲.........大佬呀! 點解得開喎?
都真係忍唔住要妖吓自己~ ...
你都算好彩, 內地有個小學生, 係打棒球被同學個波打爆左個頭, 依家連 1年級o既數學都算唔到....
原帖由 coolala2005 於 2009-5-22 11:14 PM 發表

你其實係火星人黎~~~~
lala~
如果你喺我瞓醒頭嗰個禮拜講, 我真係會信咖~
我呀, 依家都開始懷疑自己係唔係ET, 咁多古怪人喺身邊氹氹轉, 會唔會捉我去做實驗呢?
原帖由 ACACIA 於 2009-5-22 11:22 PM 發表

lala~
如果你喺我瞓醒頭嗰個禮拜講, 我真係會信咖~
我呀, 依家都開始懷疑自己係唔係ET, 咁多古怪人喺身邊氹氹轉, 會唔會捉我去做實驗呢?
比張新聞紙你睇睇, 得閒試下做.

1800 x 1200 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。