<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 碌葛扯旗 於 2009-5-22 11:29 PM 發表

放肉彈
咁我輸5蚊都放喇~~~~
原帖由 ACACIA 於 2009-5-22 11:35 PM 發表

我都唔好得幾多........有好多嘢我都淨係有印象但表達唔到.
有個朋友係日本人, 佢講日文我完全聽得明, 但係我只能講單字速音, 語法完全用唔到!
意大利文仲衰, 明d 唔明d 咁.......都佢地走左我瞓瞓吓就突然彈醒記 ...
架文
你記唔記得自己係點學, 手口並用, 定係用童子拜觀音
原帖由 自由神 於 2009-5-22 11:29 PM 發表
太高security
咁多秘密嫁咩你?
我鬼知咩~
我問我爹地媽咪佢地都話完全唔知發生乜事, 尤其我手術後出現嘅人太多太不明來歷, 真係嚇親佢地, 不過所有人真係對佢地好客氣好恭敬所以佢地都無乜不安.....
至於我嘅嘢.......個個都係講到dd, 其他就完全唔知.......我真係唔明, 我喺月球生活工作嘅咩?
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 11:30 PM 發表

我知到隻隻都係鑽戒....
不過, 估你條友仔都送一卡起兩卡止, 咁你有無送野比你媽咪做母親節禮物.
唔記得呀........
母親節? 係幾時?
你返黎喇!~~~~

05-22 23-41-19.jpg

05-22 23-41-19.jpg (50.8 KB)
1024 x 576 PIXEL下載

原帖由 coolala2005 於 2009-5-22 11:31 PM 發表

其實你而家o向火星某實驗室被檢查分析緊~ 你身邊個D全部都係火星人黎咖~
不過你唔使驚~ 你只要對佢o地下體施以重重一擊~ 佢o地就會變返本來面目咖喇~~
當然你對佢o地下體施以重重一擊後快D逃走~ 再搭早班火車返黎地球喇~~~~
吓??!!  我呢度好似無火車喎~~~
而且...........呢度除左女人, 件件男人都好惡咁喎~
原帖由 coolala2005 於 2009-5-22 11:32 PM 發表
做小生喇!~~~~
小生?
原帖由 ACACIA 於 22/5/2009 23:46 發表

小生?

05-22 23-42-35.jpg

05-22 23-42-35.jpg (47.5 KB)
1024 x 576 PIXEL下載

原帖由 自由神 於 2009-5-22 11:33 PM 發表
真係你送嫁
真係........?
隻隻都一樣.......我唔係真係諗住娶晒吓話?
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 11:40 PM 發表

架文
你記唔記得自己係點學, 手口並用, 定係用童子拜觀音
完全無印象!
童子拜觀音係咩嚟咖?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。