<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 coolala2005 於 2009-5-22 11:55 PM 發表
沖涼先~~~~
ok~
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 11:58 PM 發表

又海關, 又入境, 又救護, 又女警,  又女護, 真係一個超級玩家,
應該岩左5、6 成
無呀..........
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-23 12:01 AM 發表

我對尼個壇無咩貢獻, 你要比o奇, 就比雞仔, 佢依家窮到咸網都無錢睇
咁快d 夾錢啦~~~
呢度有20萬會員, 每人一蚊就有20萬, 可以上好多咸網喇~~~
原帖由 自由神 於 2009-5-23 12:02 AM 發表
哈!你咁清楚嫁?
有咩.........?
原帖由 ACACIA 於 2009-5-23 12:05 AM 發表

你點解會知嘅?  係你幫我買嘅? 係幾時嘅事呀?
但係唔係六隻咩?  有隻媽咪keep 住話係我放低比佢咖, 個款同佢地幾個嘅一樣咖, 不過要比邊個媽咪就無講, 我亦無印象..... ...
咁就唔好問了, 你媽咪會唔鍾意.....
有d 野, 你唔係問左你個 gn 仔 o既咩
原帖由 ACACIA 於 2009-5-23 12:05 AM 發表

你點解會知嘅?  係你幫我買嘅? 係幾時嘅事呀?
但係唔係六隻咩?  有隻媽咪keep 住話係我放低比佢咖, 個款同佢地幾個嘅一樣咖, 不過要比邊個媽咪就無講, 我亦無印象..... ...
你兄弟幫你買嫁
小!我有能錢咩
係呀...6隻
我記錯
原帖由 ACACIA 於 2009-5-23 12:09 AM 發表

有咩.........?
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-23 12:04 AM 發表

好似雞仔係港男區, 有個題係講尼d 招式, 不過, 你依家可以做個d 野未
你係指sexual intercourse?
生理上除左左腳仍然無力要繼續做物理治療外, 其他ok 呀~
小弟弟機能都好正常, 但係就完全無咁嘅mood 同需要喎.....
原帖由 ACACIA 於 2009-5-23 12:13 AM 發表

你係指sexual intercourse?
生理上除左左腳仍然無力要繼續做物理治療外, 其他ok 呀~
小弟弟機能都好正常, 但係就完全無咁嘅mood 同需要喎..... ...
testing ! testing !!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
原帖由 ACACIA 於 2009-5-23 12:08 AM 發表

咁快d 夾錢啦~~~
呢度有20萬會員, 每人一蚊就有20萬, 可以上好多咸網喇~~~
依家衰了, 一早我話押錢叫 kama 做 26fun 代言. 而家佢個個月, 都要去日本.....
益左班架仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。