<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2009-5-25 11:02 PM 發表

我指o既學野係空餘時間學自己有興趣o既野呀

你講句野就一半半啦
有d野係唔學唔識做
而我入o個間公司就好好, 定時都會同我地傾個marketing programme應該點做, 人事關係都唔多
meanwhile, 我都知出面o既公 ...
我無講過 (空餘時間學自己有興趣o既野)
咁好..... 介唔介意講你做咩 post?
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-25 11:06 PM 發表
我無講過 (空餘時間學自己有興趣o既野)
咁好..... 介唔介意講你做咩 post?
介意 assistant business manager
係呀, 讀書唔用得幾多時間, 返工真係疲勞轟炸

原帖由 R-Star 於 2009-5-25 11:05 PM 發表

2-6pm都ok呀
朝早又可以relax下 (返學返工都要好早起身 ), 起身又可以做下自己野+食埋飯先出去都幾好

你上年係f.5, 而家...?
要拍拖就真係要儲下錢喇 , 我讀書時d錢用晒黎食野同學野 , 有鍾意o既人 ...
而家ive  希望呢份暑期工屋企唔洗我比太多家用
我呢個暑假真係想好好儲多d錢
可以既話 我好想起碼幫自己交到3個月學費 獲獲屋企比真係好金
原帖由 R-Star 於 2009-5-25 11:08 PM 發表

介意 assistant business manager
係呀, 讀書唔用得幾多時間, 返工真係疲勞轟炸   
咁高
咁你有無迫個d 員工陪你開 OT.
原帖由 SCM 於 2009-5-25 11:08 PM 發表
而家ive  希望呢份暑期工屋企唔洗我比太多家用
我呢個暑假真係想好好儲多d錢
可以既話 我好想起碼幫自己交到3個月學費 獲獲屋企比真係好金
暑假工已經好少人工喇喎
雖然唔知3個月學費有幾多, 但如果屋企經濟無問題o既話就唔好用自己d錢交學費喇 (我大學交過一期學費, 其他私人野都自己交, 到而家都儲得好少錢 )

俾家用你方第時冇機會?
返工賺錢你方第時冇機會?

視乎你份暑假工會搵倒幾多錢啦, otherwise我覺得請飲茶都ok

評分次數

• BOYDWAN

原帖由 ktwu2007 於 2009-5-25 11:12 PM 發表
咁高
咁你有無迫個d 員工陪你開 OT.
有人準時走, 有人多野做就自己OT, 風氣良好

不過我多野做成日遲走
原帖由 R-Star 於 2009-5-25 11:14 PM 發表

暑假工已經好少人工喇喎
雖然唔知3個月學費有幾多, 但如果屋企經濟無問題o既話就唔好用自己d錢交學費喇 (我大學交過一期學費, 其他私人野都自己交, 到而家都儲得好少錢 )

俾家用你方第時冇機會?
返工賺錢你方第 ...
請飲茶就一定la
走人la
原帖由 SCM 於 2009-5-25 11:16 PM 發表
走人la
好羨慕d人咁早訓
沖完涼仲要追番套巾幗

評分次數

• BOYDWAN

咸BOY, 唔加我分
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。