<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 akakak777 於 2009-6-1 09:19 AM 發表
某人同我聽清楚   5好再del 我d post  5係我5會再比面你  講完
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

評分次數

• ckyckk

原帖由 Tu-160 於 2009-6-1 09:54 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我尊重a lin  5止我  仲有好多人 已經視佢為名星  你貼佢落net 模區  你好5 尊重佢wor

我5係玩  我講事實  你係5係想玩  係都得  大家一齊ban正身lor    26  我玩厭了  被ban也沒所謂 你真係想被ban ma 一齊ban 好5好

原帖由 akakak777 於 2009-6-1 09:19 AM 發表
某人同我聽清楚   5好再del 我d post  5係我5會再比面你  講完
你呢一句打晒紅字我一定吾會同你 DEL.   不過自 boyboy 之後我都未曾見過有人咁大聲響到講野!
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 Triangel 於 2009-6-1 10:02 AM 發表

你呢一句打晒紅字我一定吾會同你 DEL.   不過自 boyboy 之後我都未曾見過有人咁大聲響到講野!
咁係5係大聲d講野5得ga  咁我以後5出聲lor
原帖由 Tu-160 於 2009-6-1 09:54 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我有分身  無咩所謂 你講曬出去都得  而且我分身都無貼過圖  5信你check下 不過你好5尊重a lin 同班出名的名星  e 個係事實  請你貼之前  想想d名星的感受

原帖由 akakak777 於 2009-6-1 09:57 AM 發表

我尊重a lin  5止我  仲有好多人 已經視佢為名星  你貼佢落net 模區  你好5 尊重佢wor

我5係玩  我講事實  你係5係想玩  係都得  大家一齊ban正身lor    26  我玩厭了  被ban也沒所 ...
好! 你寄然對 26fun 有異心, 你為何仲用分身作警告!
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 Triangel 於 2009-6-1 10:08 AM 發表

好! 你寄然對 26fun 有異心, 你為何仲用分身作警告!
咁請問你有無分身
原帖由 akakak777 於 2009-6-1 10:10 AM 發表

咁請問你有無分身
自古有微服出巡的. 體差民情, 与民打成一片,
但我就未見過微服出巡的,以分身身份,OO罵街

評分次數

• ckyckk

我覺得名星都需要人尊重  就正如你叫停a lin 佢肯停比你影  都係一份尊重  你5貼上佢forum 佢5會mind lor  但係你貼佢落net 模  alin見到一定好5開心 828 我5係有心寫錯你個名  我成30個鐘無訓過 訓5著  所以睇錯你個名 我say sor 無所謂 但係請你用尊重態度對番d名星  我當你係fd 我先會回你貼 希望你就算5貼自拍都5好搞到alin cheap曬lor  我信你都幾like alin ga~ 你都5想alin地位低左ga?? 比在其他人咁post 我鬼得閒回 你留意下我係最仲2個d先會回  5仲2個d click都5click la  你信又好 5信又好  我家下終於眼訓la  ak仔訓先la 88

原帖由 akakak777 於 2009-6-1 10:03 AM 發表

咁係5係大聲d講野5得ga  咁我以後5出聲lor
凡事講道理! 你響度咁大聲, 都比你嚇親! 仲以為頑童或26fun火災 tim

評分次數

• ckyckk

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。