<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Triangel 於 2009-6-1 10:27 AM 發表

凡事講道理! 你響度咁大聲, 都比你嚇親! 仲以為頑童或26fun火災 tim
火災......火燒腸
原帖由 akakak777 於 2009-6-1 10:20 AM 發表
我覺得名星都需要人尊重  就正如你叫停a lin 佢肯停比你影  都係一份尊重  你5貼上佢forum 佢5會mind lor  但係你貼佢落net 模  alin見到一定好5開心 828 我5係有心寫錯你個名  我成30個鐘無訓過 訓5著  所以睇錯你 ...
如果 a lin 個人覺得佢D相被處理不善,
佢大可以send個信息比 26fun, 我絕對相信, 會第一時問處理
不過,如果照你所言, post  落net 模的.... 都被視為 Cheap 曬, 地位低左... 你叫 26fun's net 模區仲點樣撐落去!

評分次數

• ckyckk

7    6      5    4     3    2    1
原帖由 d228216 於 2009-6-1 10:47 AM 發表
火災......火燒腸
妖,
上劑果個咁大聲,就係 BoyBoy 罵义我嗰次咯! 衣家都仲未驚完!
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 akakak777 於 2009-6-1 09:57 AM 發表

我尊重a lin  5止我  仲有好多人 已經視佢為名星  你貼佢落net 模區  你好5 尊重佢wor

我5係玩  我講事實  你係5係想玩  係都得  大家一齊ban正身lor    26  我玩厭了  被ban也沒所 ...
本帖隱藏的內容需要積分高於 3800 才可瀏覽

評分次數

• ckyckk

原帖由 Triangel 於 2009-6-1 10:54 AM 發表

如果 a lin 個人覺得佢D相被處理不善,
佢大可以send個信息比 26fun, 我絕對相信, 會第一時問處理
不過,如果照你所言, post  落net 模的.... 都被視為 Cheap 曬, 地位低左... 你叫 26fun's net 模區仲點樣撐落去!: ...
頂  等緊5號仔上番70  又5訓得
我5係話net 模cheap tri哥你誤會wor  tri哥應該點都都18-22歲la 你打機ma??  當你打完第一關之後  你會去另一關ga ma alin就係咁ge情況  佢已經過左菜街model階段 就算佢當時net模又幾紅都好  佢都要過渡成為名星 所以佢簽左大明娛樂lor  如果話net 模區係5星的話  咁alin已經過左net模5星階段  佢開始要挑戰名星第一粒星lu  而且net模區都好多靚女model la  sasau puppy 等等 佢地就係26 net模的5星表表姐

原帖由 Tu-160 於 2009-6-1 11:03 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
唉  原來你從來5當我係fd 我睇錯say sor  你仲加多d野落來 所以你set 4000分 唉 算 當我5戴眼識人

咁又係  你回我就tu-160  我當你fd 就用番真身回你  我應該一早知你5當我fd ge

尊重是發至内心的態度
他不是人家強加於你的

評分次數

• ckyckk

原帖由 Lee3 於 2009-6-1 11:27 AM 發表
尊重是發至内心的態度
他不是人家強加於你的
lee3
原帖由 akakak777 於 2009-6-1 11:28 AM 發表

lee3
我是一直秉持著藝人和普通人的分別只是工作,他們也該被尊重。

評分次數

• ckyckk

原帖由 akakak777 於 2009-6-1 11:18 AM 發表

唉  原來你從來5當我係fd 我睇錯say sor  你仲加多d野落來 所以你set 4000分 唉 算 當我5戴眼識人

咁又係  你回我就tu-160  我當你fd 就用番真身回你  我應該一早知你5當我fd ge ...
火爆青年 .
A-Lin係咪星.....真係好難講...係咪上過美女厨房就算???
我唔熟唔敢講, 同樣會有好多人唔熟佢, 甚至唔識佢, 放咗入Net_Mod亦唔駛太介意, 只要你信佢有一日, 堂堂正正出現aio, 味重好.

評分次數

• ckyckk

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。