<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問星期日七時半無線台的節目
返回列表 回復 發帖

請問星期日七時半無線台的節目

講咩呀; q3 Z* O( @1 O2 w( O
好似話咩眼鏡舖頭亂嚟
6 j# s7 x# d& Z! s# u) v8 d1 E
) e1 c* F' H6 _% j咩事呀
星期日檔案
. K( t0 _' Q" l/ R; \/ {消費陷阱
( x; [% R$ |8 w1 [) M: o眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左
5 _- ^0 b+ j& d1 `5 K% i) E' @跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷# Z9 k3 T8 \/ C8 l# a$ O
想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷
無錯... 你確實係睇我唔到!!
我有個朋友,之前,去(硬頸城)配眼鏡。。
7 o' R; O6 v8 Y# X4 F開始既時候,配0岩度數, 0 A0 c5 [& f" ~' O( g
第2次去再配既時候,距見你信距,距就搏你唔知就加你少少度數。
% ]/ d, A) x* ?* G等你愈帶愈深。。。認真毒。! Z/ d9 j+ T: o% F9 A& ~8 C
門口又話即配即有,點不知俾完錢果陣又話要1個禮拜先至交到貨。
/ `$ ^- @' |' O我個朋友 配左兩三次覺得唔對路就即停,唔敢再幫趁。% S9 g2 n5 w# y0 W# z4 J

. A7 x: f% b: {& _在配眼鏡真系好多都有問題。。。奉勸各位真真留神。
& a* ^' y: q/ U4 a7 ]
7 R/ v8 S9 w7 G' B8 b1 K小心黑店。唔好貪平。揾D信譽良好既商鋪配眼鏡。3 D# Z4 {* h4 o
+ n$ _& Q& G2 w, H! {; D
電視話果間野係葵涌廣場3樓
- [/ Y# m, q8 I9 S$ N6 J大家要小心!!!!
原帖由 睇我唔到 於 2009-6-8 01:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
; R9 N. O: ?# Z7 H9 k" @: _; a星期日檔案
% u: A4 ?2 n5 E" N- y1 z- Y- _消費陷阱
; O+ G/ V( O1 \$ P8 G5 x眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左3 t$ v% \+ c/ c9 A# A: Z; p; Y, [1 h
跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷7 A+ \. {8 `3 M$ e$ d3 Q# d
想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷 ...
  |& j' M+ k2 {& N6 |
這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論* {; o5 W6 u6 F) }. c* s; M
, w' R) C" f9 V4 [% M* T7 a
但估唔到仲未執
原帖由 benny1219 於 2009-6-8 02:38 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
( Q; T7 C/ t- S: _0 y& x) T6 v- G. w* g3 k! I4 V
這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論
/ E( b/ V( v! ?$ N+ \! x" {5 d- \5 D9 G# L$ g4 d$ @
但估唔到仲未執
6 C) |9 r6 P) Q5 ~6 m6 `0 _: u而間野都唔知屈左幾多人錢
依家昆水既手法真係層出不窮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問星期日七時半無線台的節目

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。