<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問星期日七時半無線台的節目
返回列表 回復 發帖

請問星期日七時半無線台的節目

講咩呀4 D" S2 ?. J+ n  q. l3 F% P3 s9 Z
好似話咩眼鏡舖頭亂嚟 * W% {: P3 P( R% M" t

$ N. f0 G$ N0 c咩事呀
星期日檔案5 j6 T! `$ S' ^; B' l  _. |  u% ]
消費陷阱
8 |" `. g. w. G' i0 L眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左
" H  H, d2 \$ D6 v跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷
+ p( b2 t' v* ^2 ?7 H# R- E0 V想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷
無錯... 你確實係睇我唔到!!
我有個朋友,之前,去(硬頸城)配眼鏡。。
8 _" D1 b7 L" X7 m5 M開始既時候,配0岩度數, / z9 `) o3 c, E0 \" y
第2次去再配既時候,距見你信距,距就搏你唔知就加你少少度數。# K9 p5 l5 E+ s# y
等你愈帶愈深。。。認真毒。4 p( e3 e; X( t" g! g. f
門口又話即配即有,點不知俾完錢果陣又話要1個禮拜先至交到貨。
/ U3 G: [  a8 s我個朋友 配左兩三次覺得唔對路就即停,唔敢再幫趁。! R; K, h7 b" ]1 i
( [1 v0 n- m7 x1 s, ?: h4 n
在配眼鏡真系好多都有問題。。。奉勸各位真真留神。
) X% y" W  a6 T3 K$ v: ^3 w! T4 E
小心黑店。唔好貪平。揾D信譽良好既商鋪配眼鏡。" _  b9 b9 v( K$ z+ t

) i4 {6 Y: {: U1 T7 @! J$ K# h[ 本帖最後由 vv1668vv 於 2009-6-8 03:18 AM 編輯 ]
電視話果間野係葵涌廣場3樓
+ [" J2 @5 `) B. J8 E, S& b# \大家要小心!!!!
原帖由 睇我唔到 於 2009-6-8 01:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif& J$ O$ k. T5 w/ M
星期日檔案
. ]% K- H8 \! O% w5 Y* |消費陷阱- z( E  n$ A1 P
眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左
: ]( c3 B/ E/ I, Q跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷$ R$ p$ S" `2 _% @/ J
想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷 ...
0 i+ a8 D$ [. F
這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論; Y; Y2 N/ Q# V" r1 R5 ^

8 c& }% m+ z" \7 h4 T! F6 u但估唔到仲未執
原帖由 benny1219 於 2009-6-8 02:38 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif( a/ z+ Q8 k4 ^( u- o! v
; _6 V3 C9 U  H+ \5 m0 y
這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論% ^% c  H' R( G" E

$ |0 q1 m  j" F, R4 L但估唔到仲未執
2 I) C" p& l1 ?) q7 q0 p而間野都唔知屈左幾多人錢
依家昆水既手法真係層出不窮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問星期日七時半無線台的節目

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。