<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Triangel 於 2009-6-9 12:49 PM 發表

你放暑假未?
almost, i am taking finals
原帖由 kakeidevil 於 9-6-2009 12:10 發表

Hi, 你老味你好
乜水呀你?
原帖由 Edgar_Davids 於 2009-6-9 03:27 PM 發表

乜水呀你?
乜料呀你?
原帖由 Edgar_Davids 於 2009-6-9 03:27 PM 發表

乜水呀你?
何鑫水

就怪了
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-9 03:33 PM 發表

乜料呀你?
乜春呀你
tri tri i see you on msn
原帖由 belibala 於 2009-6-9 03:35 PM 發表

乜春呀你
咩鳩呢又
原帖由 akakak777_ 於 2009-6-9 04:44 AM 發表
triangle:  你講說話 最好少心d 你用接埋兩個字  因住你比幾十9萬個人圍插
ckyckk:  我當然會入來  因為我係分身ma 5記得左你個句濕9話ma???
828: 你最好都醒醒定 5好亂影我個星d斬手斬腳相
gn: 你點做人個仔ya   ...
你刺激到我,你係唔係認真先

講返你個句

我有咩冇講到,關於alin既,我有影過?,我有見到?,我連邊個係alin都要睇新聞先知
我同你影相係一回事,但係,你想我講d咩先,講你影星表現,講你大部份只影JJ??,講你幫人影相??,我可以講你d咩,我雞爸都講過,佢只認識網上既你,唔認識現實既你,
我就算同佢講你現實有幫我d咩,有幫其他人影相,唔通就有用
事實係,我對你影alin既事,我全部都空白,因為你都冇見過我係alin活動出現,我又點知呢
如果你係講其他星,咁同禁你又有咩關係
ak為人,本身是沒大問題,只是比較"灰",還有便是愛聲援,有人做錯,有人差,便愛加入戰團,
做事手法也有問題,想/做也較極端
雖然他的言論比較過火,但也是出於一片愛護明星/model的心情,只是做法有問題
我引用返我其中一句俾你睇,我有唔幫你講野???
但依加係你網上言語既行為,唔通我又同佢地講,ak現實唔係咁既,唔好ban佢啦咁啊
再者,我tri媽講咩我都要控制,我真係教主啊

評分次數

• ckyckk

• Triangel

原帖由 kakeidevil 於 9-6-2009 15:33 發表

乜料呀你?
流料
原帖由 Lee3 於 9-6-2009 15:34 發表

何鑫水

就怪了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。