<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 10:42 PM 發表
無錯!
真聰明呢, 6分抵加~
衰公呀....
雖然.......不過呢個亦係最佳做法
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 10:34 PM 發表

thanks brother~
雖然只會係短時間, 但真係back to home 喇~
大皇 ~ 禾....禾係 nbn 呀

我乜都唔想,剩係想靜靜地貼吓圖就算
【經典重温】香港女星三級片精華片段

禾害羞添 禾害羞添 禾害羞添
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 10:42 PM 發表

無錯!
真聰明呢, 6分抵加~
咁你有無扑到朋友個 妹
原帖由 自由神 於 2009-6-22 22:41 發表
都係果句啦~你搞好個身子先啦
你話過好番請我飲野嫁

你又知佢ok? 我都唔知信唔信得過佢
我算搞左D嫁啦~不過D舊跡仲o係度囉 ...
點止請你飲野, 好多野陸續有嚟~
呀賢哥呀賢哥, 由你e-mail, msn, pm, forum reply 同我傾嘅所有細節, 要清楚你嘅個人資料有幾難? 要check 香港有幾多人住你嗰區同名同性醫院紀錄又有類似病况嘅人又有幾麻煩? 叫得你一聲細佬唔同齋吹? 你嘅狀況我一定唔會坐視不理嘛!  
所以我成日講, 喺我眼中, 呢度嘅朋友同現實一樣根本就無分別, 最重要係你地真係當我係兄弟就夠啦~
甚至A佬同Trista 喺我入廠後有聯繫我都知咖, 所以我一記得所有野之後所接收嘅資料真係每日超過4000個e-mail, 你話係唔係死得?
原帖由 ktwu2007 於 2009-6-22 22:41 發表

我都知好少青年玩古玩, 不過, 我被尼d 石仔吸引注
去金魚街啦, 包你望都早洩都仲得呀~
原帖由 gn00987333 於 2009-6-22 22:42 發表
因為基本上算了解你
對住你地我真係無野要隱瞞, 因為你地令我明白人有真我係好幸福嘅事, 所以你地同我出面要面對嘅人唔同~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 10:51 PM 發表

點止請你飲野, 好多野陸續有嚟~
呀賢哥呀賢哥, 由你e-mail, msn, pm, forum reply 同我傾嘅所有細節, 要清楚你嘅個人資料有幾難? 要check 香港有幾多人住你嗰區同名同性醫院紀錄又有類似病况嘅人又有幾麻煩? ...
作死咩
你咪知我姓咩囉
原帖由 gn00987333 於 2009-6-22 22:43 發表
冇,提你要畫定個位留俾我
hahahahaha~
放心啦, 你實係VIP 位嘅~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 10:54 PM 發表

對住你地我真係無野要隱瞞, 因為你地令我明白人有真我係好幸福嘅事, 所以你地同我出面要面對嘅人唔同~

又值得記係心既金句
原帖由 自由神 於 2009-6-22 22:43 發表
衰公呀....
雖然.......不過呢個亦係最佳做法
賢, 呢段日子佢地受嘅苦真係太多喇, 我唔認為咁叫愛一個人.
佢地會唔會再愛係佢地自由, 但唔再令佢地再添難受係我嘅決定, 亦係我唯一可以實行嘅野~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。