<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-6-24 10:17 PM 發表
衰仔
今日都有個fd打俾我,我冇聽,之後打返俾佢,問佢咩事,佢就好直接講左句,hi錯制,無lala打俾你個白痴做咩
原帖由 gn00987333 於 2009-6-24 10:21 PM 發表
今日都有個fd打俾我,我冇聽,之後打返俾佢,問佢咩事,佢就好直接講左句,hi錯制,無lala打俾你個白痴做咩
嘩~無得頂啦
原帖由 自由神 於 2009-6-24 10:22 PM 發表
嘩~無得頂啦
我都好開心回左句,你依加係邊到
原帖由 自由神 於 2009-6-24 22:06 發表

好掛住你呀
忙呀............真係好忙..........
呢兩日, 真係馬不停蹄........
去左好多地方, 隻腳又真係唔方便, 要用拐杖, 去左舊公司同其他公司, 見番好多好多人..........
個個見到我, 真係好愕然; 女嘅真係喊左出嚟嘅又有, 男嘅就不斷問我發生乜事..........
無計, 個頭依家又光要戴帽 (因為有幾度小疤痕), 隻左腳有訖吓訖吓咁, 雖然已經廋番好多, 但都無以前咁好身形, 對佢地嚟講我嘅轉變實在太震撼啩~
好彩, 人在人情在, 欠我豆零人情嘅朋友為數唔少; 對我忠心耿耿嘅亦都仲建在, 我今次返嚟無論舊公司定其他公司都好歡迎, 可能我都仲叫有利用價值啩~  所以佢地對我嘅要求完全無托手踭, 仲不斷游說我留喺佢地嘅公司.......
朋友就真係一窩蜂衝晒嚟, 我住嘅酒店真係連房門口都有人企, 唔知仲以為係乜明星有fans 等 ...........真係幾搞笑, 所以結果都要朋友將我嘅房搬去P-suit, 當然係佢送我先肯啦, 大佬! 成廿萬一日我先唔會住呀~
都係嗰句啦, 做朋友嘅一個二個都算唔話得, 我喺雪國所駛嘅費用我寫支票比佢地, 佢地完全唔肯要!  (我仲同佢地講: 唔係要收卡咁串吓話? ) , 每間公司嘅人包括我嘅舊部屬都必恭必敬, 作為一件廢柴我都覺得好欣慰喇~

評分次數

• admin

• 自由神

原帖由 gn00987333 於 2009-6-24 22:09 發表
真係條野有刺郎
呢個名唔係個個都得咖~
少d 技巧都要改做吉村春袋呀~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-24 10:25 PM 發表

忙呀............真係好忙..........
呢兩日, 真係馬不停蹄........
去左好多地方, 隻腳又真係唔方便, 要用拐杖, 去左舊公司同其他公司, 見番好多好多人..........
個個見到我, 真係好愕然; 女嘅真係喊左 ...
你值得嫁哥~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-24 10:27 PM 發表

呢個名唔係個個都得咖~
少d 技巧都要改做吉村春袋呀~
咁大袋小蕉呢
原帖由 自由神 於 2009-6-24 22:27 發表
你值得嫁哥~
邊度值吖?  江山自有人材出, 長江後浪蓋前浪; 比我狠嘅叻嘅大有人在, 只係我呢件死唔斷氣嘅仲有幾多貨剩低無人估計到, 所以先咁禮待我啫~
當然, 班朋友真係算有情義, 所以到呢一刻都仲眷顧住我呢個茂利.........人又跛又今日唔知聽日事, 你估真係神仙咩?
原帖由 gn00987333 於 2009-6-24 22:32 發表
咁大袋小蕉呢
呢d 真係天生異品, 係百年難得一見嘅奇材呀~
我去一去洗手間, 等我20分鐘好嗎?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。