<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。
返回列表 回復 發帖

D電車男好唔掂。。

今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男) r+ i/ ~/ n) Z/ @; d0 ]

8 r# G. j* f+ F+ |9 \同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
2 o4 x2 z. [; _1 U( _# W3 {3 f: h1 A2 q
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男
0 K( G- a5 R* N6 O; l6 o1 S6 F$ F6 W/ }* q3 t* @
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖”& N, B, _" Q; B; D* R8 a) s
2 @+ @$ V5 i, L) G
電車男﹕ “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”
0 @- T2 t( a0 L) b! a) u
0 k- ], y7 m+ f6 C女士﹕ “sorry, 唔該你專重D”3 ?& Y$ T/ p% G, C& k) q& i/ b
8 C# P2 t. W. O- @, M
我雖然趕時間約左意大利大客見面﹐ 但我真係睇唔過眼便就過來 “你話邊個係港女﹖”
. U; I4 @: n7 N0 m
2 i. T, h3 a: s! F1 W電車男見到我有D驚﹐ 因為我比較高大
: s$ `* v$ g+ W) ~6 O2 q  `: u& B! ?) q* g& I1 x; m- x5 V% K: F
我話﹕ “唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”0 M; Y& [: w& ?* [- f

1 l+ A! v3 l( ~" w8 V: u" D電車男﹕ ”sorry lor."﹐ 之後走左, N1 a1 ^, q/ ]
+ |$ g9 A& E2 a1 {* ?' P  q
% s% ^" ]: P6 L/ V# n
D電車男正一懦夫﹗﹗﹗ 又無聊﹐ 學人色心又起﹗﹗﹗
3 G. k5 t$ g+ e3 h: e; V1 i
2 |' E, W0 n# g' t$ y無鬼用﹗

評分次數

我唔明點解望下唔得...
% W& ]. Y" I2 r3 C, V. u1 K  z! r. u, O4 H3 `3 T, i
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
; ~: X, B1 ?( t( Y今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
- }2 Q  y# B3 [
; _3 e( n1 z: s# E& N同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感. C8 u* e7 `9 K$ Z3 u! M/ X
6 ?, M2 Q  \3 z6 t) C
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男' Q4 R) P+ ?. e5 ]  [1 E

, t* v' E+ I1 P4 ^" ^: N2 h但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
英雄你真係好掂呀
原帖由 joeydick 於 2009-6-25 10:45 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif9 l0 g& F/ Q, a! u1 H+ b8 s' n! L
我唔明點解望下唔得...
: O. W. G2 Y6 ?- W- [  [# u
) j) \) {# I' |8 u1 s不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
上腦囉果條友仔
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
! F. U5 b' x* K" y英雄你真係好掂呀
& E) X$ l) ~2 G4 |! f
$ ~. |3 d* Q( q多謝你支持, thanks so much
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:53 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
$ B- k* `8 O" r$ H* G0 M$ \8 W+ w( m" _& Q4 |9 R: t2 ?& G
7 b' d. [# n* M& i: g
多謝你支持, thanks so much
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
7 T, i/ ]0 C2 q  q重點所在~
0 b6 Y# i* f0 X- o+ x果位女士咪嚇窒? * q8 i, k1 ?6 O! e7 h2 H) \6 [! i
佢無諗過有件型男咁型掛
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
$ h; M% N1 c- l' r* U$ H; j. N“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”2 \& j3 F3 B8 f
重點所在~
( p( s* ~- M4 Q" S果位女士咪嚇窒? ' C2 T' N0 `' F1 V
佢無諗過有件型男咁型掛
! c/ {* \+ t; f) D- x1 Z# W  W7 |% g1 k9 B& C
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:58 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
: L  ?8 Q  O9 j- C, K$ z
: x# K) b# \3 @2 q2 }' p# ]1 O7 C, f' N$ O0 D1 G8 ]
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
我當然知啦~ . Y6 d' O6 D- Z; e) o
俾著我見到,我都會做番一樣既野~
3 `; `+ u5 k* Y4 }$ J( i但你既演譯真係幾精彩
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif  _2 A- J- j, _
今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
# \  F2 @0 h' D) B7 h1 ^
2 I$ b2 ]* p( T- k* a1 u0 d同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感4 s4 Z8 o3 R9 S5 M1 }. _% f0 P

' x* J. F$ K: R$ U7 L8 m那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男1 @7 V* i# R$ \( A( d( |
8 L# Q* x$ a' b( _5 P
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
9 |4 g9 M9 ~" ^
, \% h1 T% B* f, Y 好坦白講我覺得您呢段似寫古仔多的 ,但我希望這是真人真事 ,如果是真事您也是漁人得利好明顯閣下一直望着那位女士
君不須防人不肖,眼前鬼卒皆為妖;
秦王徒把長城築,禍去禍來因自招
個句: “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”
( P, [8 u4 B- {  |3 \* b4 i5 y+ f...如果對住 明顯行為係姣既   講都算
8 R! [. ^8 C  m' ]( F0 }( H8 v無啦啦對著d少布少少既女仔講     非常反感0 x+ u5 }5 w* o0 e% z: p
點解依家香港d男仔咁~"~   2 E" I' }9 Z3 A5 R. K) y5 n
就係呢d人  搞到人地對我地香港男仔既印象冇晒...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。