<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。
返回列表 回復 發帖

D電車男好唔掂。。

今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男/ n8 M' H9 K! Y* n: c

3 R& |1 q/ Z- E5 U: g5 H" l1 Q同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感7 l3 h" n" u3 _

; m  e  |8 X- j; F1 ^- B那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男
" {" b7 I3 D! }- R' s+ M' K* x
5 w! p% o) H; P  p. O8 _: n但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖”( G, v) J5 Z: Q, l5 q
( z8 f) U7 k& Z/ e
電車男﹕ “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”( s$ L/ a* `+ C0 k. j/ |

5 T; h! ~" }# b" B* y女士﹕ “sorry, 唔該你專重D”
! v9 b0 {% A5 \3 P7 B% O3 p7 C6 X+ h- y4 N
我雖然趕時間約左意大利大客見面﹐ 但我真係睇唔過眼便就過來 “你話邊個係港女﹖”
' F" m5 L% M0 V: y7 u& A, y5 a. r2 _' k% r( `
電車男見到我有D驚﹐ 因為我比較高大3 s. @) H' Q% w$ x3 Z

7 V6 b& @6 ?# L  o0 {( c0 u3 {我話﹕ “唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”, o* {9 n! H1 Z) Q

8 Z1 i' k  f7 t  w! M# d電車男﹕ ”sorry lor."﹐ 之後走左" I3 V/ X! R9 z7 G: h' X' U

9 M+ A8 K8 _. c6 u! E5 H
  h* |( {5 A7 l5 A4 v" n2 W8 SD電車男正一懦夫﹗﹗﹗ 又無聊﹐ 學人色心又起﹗﹗﹗
8 [- |1 h3 j1 ^. N9 A8 y( S  f! F* d8 j2 H
無鬼用﹗

評分次數

我唔明點解望下唔得...
( _- p$ A3 l" p& ?  s5 o4 K
5 K6 t, M0 O: _3 m& D$ ~不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif. R# \/ ]4 i: s) S- f' ?/ t/ _
今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
# Y8 d0 [! S" ?% ?- U! {6 @; v1 G) U# u% {9 E8 ]
同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
% i/ A4 l! z' ~/ l
# k; l. F0 p& O& e那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男  \$ P2 u. f. B

/ x& t8 L% t  A4 ^但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
英雄你真係好掂呀
原帖由 joeydick 於 2009-6-25 10:45 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
; F; k' o& m3 Q4 K* ?9 g, z我唔明點解望下唔得...
5 R8 w; L7 x6 j$ C  \3 W/ a6 U* E: X7 ?, W
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
上腦囉果條友仔
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
/ J1 J5 [8 F6 ]英雄你真係好掂呀
! K1 ^) P6 q/ O$ h. w  D. s
' m" g5 U7 s9 O& k" Y$ \$ D2 Z3 ^$ k多謝你支持, thanks so much
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:53 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
2 k- E) m4 f! `& B; R, u% q! t* E. H, ^7 o

6 `2 t* s$ }* ^; i& G8 y多謝你支持, thanks so much
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
, @5 R+ G  e! [: X重點所在~
8 E7 I$ Y; O# H$ Q) ]2 z! L3 f* E果位女士咪嚇窒?
% q2 S9 k2 e3 J* L( g, i  _佢無諗過有件型男咁型掛
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif6 [. }( u8 i' S9 w/ n9 }
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
0 d( i+ `5 W( q3 h0 {0 t" M! t重點所在~
: Z. B0 H3 [; H$ S( v果位女士咪嚇窒? % U4 w, R+ i6 R  ]6 a
佢無諗過有件型男咁型掛
2 P7 c, U. E: I6 i) k5 R) N0 C8 P6 i& O) b
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:58 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif( a# `. g9 p$ O2 ~- A. W1 n

$ X  K' g7 S3 m+ _
& g( ^  S' v& x4 @8 k2 F+ N我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
我當然知啦~
8 ]1 o+ P6 h0 l1 P7 V俾著我見到,我都會做番一樣既野~
1 S- }  L: \- @6 j/ N) I4 w但你既演譯真係幾精彩
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
  M2 [$ ?; L, l0 j1 L  w, E今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男* `; @4 I# A9 m, P
- c0 i, {' B( a3 P( k3 K; V( _
同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感: W* B% W: W! p, e% h
" [* I9 a2 _4 a4 l$ _  h+ H
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男& t  D  `7 w5 h3 Y

1 O$ I4 M9 Y# }, R7 U但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
, v* k  A3 o$ p, s4 W% S0 v
8 |+ K7 D0 b2 o
好坦白講我覺得您呢段似寫古仔多的 ,但我希望這是真人真事 ,如果是真事您也是漁人得利好明顯閣下一直望着那位女士
君不須防人不肖,眼前鬼卒皆為妖;
秦王徒把長城築,禍去禍來因自招
個句: “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”
+ D8 S3 p! J: q6 r7 Y1 I...如果對住 明顯行為係姣既   講都算, M0 J$ Q2 o0 Z7 \1 \
無啦啦對著d少布少少既女仔講     非常反感2 T5 H  F7 [2 W+ M' m
點解依家香港d男仔咁~"~   ) s' [# M& i6 q9 t, P
就係呢d人  搞到人地對我地香港男仔既印象冇晒...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。