<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。
返回列表 回復 發帖

D電車男好唔掂。。

今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男1 D( v  w( l" N- |1 |# F
: c; C0 N& c" K
同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
; ~. C8 x5 J4 f2 n- H. [) G( z+ O) q) \+ R7 h4 e8 L
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男0 r# {1 F3 d4 {

% K5 E1 |- t4 i$ ~但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖”
" ~7 ]9 v% O4 {0 h1 f' ?, a/ b0 e* w. [
電車男﹕ “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”4 L; X8 b- x4 a5 F

* y# t, q( J4 g女士﹕ “sorry, 唔該你專重D”* a6 s0 @1 u; p% I4 |* l( P# O6 n

8 L- N+ z2 X( u, D0 X+ J5 Z% @我雖然趕時間約左意大利大客見面﹐ 但我真係睇唔過眼便就過來 “你話邊個係港女﹖”+ F- m) c: V3 g8 x6 Y% J* w
  N. o# s- J; ?; B6 y# z/ x
電車男見到我有D驚﹐ 因為我比較高大
' l5 o; p1 C3 V) D8 j7 U" w* L" ~) x8 @7 E% A1 z$ d
我話﹕ “唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”( H8 o+ b4 t: `& j1 U0 n& a* y' X
7 Z3 U2 T9 l$ n
電車男﹕ ”sorry lor."﹐ 之後走左! I. w! y+ L& z9 x3 c, z

8 |/ p2 B( y3 j
7 j' c$ V9 g; dD電車男正一懦夫﹗﹗﹗ 又無聊﹐ 學人色心又起﹗﹗﹗
, P) l; v) `: e
, K% I; g2 I, Q6 _) ~3 [無鬼用﹗

評分次數

我唔明點解望下唔得...
4 n9 G/ v. p" z5 Y/ q  m* r: Z, h' b. c) G1 O" ?
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif4 z. u6 `* t* `9 E# d3 Q; V
今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
0 f1 B+ y2 t1 K4 ?) Q$ Y# A, ^9 k5 _& [' b% Q& R
同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
# C; e) _: g# h6 m7 D# b8 i3 Z+ e9 N' Z% {+ i) q1 z
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男" s9 [6 Y+ k7 L% @0 U' t! [

1 n, Y& L5 a1 L5 o6 g+ e. e但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
英雄你真係好掂呀
原帖由 joeydick 於 2009-6-25 10:45 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif+ u) |6 J3 C+ L# ~. j4 S
我唔明點解望下唔得...: B) }$ m9 v4 j9 z" P/ |

- S! H% d+ r- I8 s4 c+ h$ y2 ]不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
上腦囉果條友仔
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
7 E5 w! p( T( ^( G英雄你真係好掂呀
% a+ w( @- f4 U" g. W# G. \9 o% P% ~5 ]' S* |) r
多謝你支持, thanks so much
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:53 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif9 c0 k+ t/ T7 B% j; E
$ W& I7 F5 r5 F# m1 i! _7 B. H
. T0 f; l5 F: [: }9 P" b% {1 M! K
多謝你支持, thanks so much
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
5 v2 k- d. O4 G! x5 K& [/ J重點所在~& P/ V' G' x% O) ]* _
果位女士咪嚇窒? - ]7 u4 T' e" {
佢無諗過有件型男咁型掛
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif# P( h) B$ B+ }! f4 e
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
: N7 E8 {! R1 o重點所在~9 r, P2 _0 R' }9 O+ A" F
果位女士咪嚇窒? 5 X! j# g2 k1 ]  i
佢無諗過有件型男咁型掛
' a) ]7 W/ E9 P  y! r
* I% |* @' P" Z3 ]我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:58 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif/ ?/ v2 U6 y. @: k1 E4 I
- E! Q, l9 d# q' D! E! i
* ~3 }# e( f  a8 n% _$ @6 T7 ]
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
我當然知啦~ ' Z3 i- Y9 K& Q5 v  z
俾著我見到,我都會做番一樣既野~
# D2 U7 E9 S8 |! K& Y& H但你既演譯真係幾精彩
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
1 S, i* v7 L; Y今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男7 D' Q1 C- ^# k1 l

* {: F+ T1 r+ Q4 }/ V4 \同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感( B5 S  c2 O9 {
) I3 W( ~: F3 ~; z  W; e/ t
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男. z. {6 U9 o( b* t8 O' }
+ t+ F' p0 e, h# a; u7 P, w9 m3 s/ W
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
( v1 [/ [4 D, K% F% C: ]

' \" a( B$ V# n7 |4 V" v 好坦白講我覺得您呢段似寫古仔多的 ,但我希望這是真人真事 ,如果是真事您也是漁人得利好明顯閣下一直望着那位女士
君不須防人不肖,眼前鬼卒皆為妖;
秦王徒把長城築,禍去禍來因自招
個句: “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”4 N- E7 d; x+ U/ ]
...如果對住 明顯行為係姣既   講都算
1 p# d. Y9 R8 n1 E8 M; S無啦啦對著d少布少少既女仔講     非常反感0 s2 x! e$ ~6 |0 O
點解依家香港d男仔咁~"~   
4 J' l9 b5 a0 X. r就係呢d人  搞到人地對我地香港男仔既印象冇晒...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。