<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。
返回列表 回復 發帖

D電車男好唔掂。。

今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
* z9 J4 S- C: d' o6 k, r# H( V
9 Y7 E" [# t5 y0 \同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感) x1 G2 G( a) O& _
$ T5 {! b2 A/ T7 e: s- ?3 Q% _
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男
6 h( M  ?% v9 Q, S# K# a9 x3 v( d' V& s( U, g
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖”
$ B6 T* ^' u0 ]& b3 p3 e- E: l0 s8 P) [, g
電車男﹕ “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”
; `  b; r# e. ]& h7 R3 M
$ N( E8 y3 W  |: B! j1 q女士﹕ “sorry, 唔該你專重D”% o. m3 G2 i; o! H
- S1 W5 K$ B" E/ Q& J
我雖然趕時間約左意大利大客見面﹐ 但我真係睇唔過眼便就過來 “你話邊個係港女﹖”* K7 @' E3 A- o3 Y; S! H7 [

5 w) \* a0 }$ h0 y/ j電車男見到我有D驚﹐ 因為我比較高大
5 D0 ~8 s: ?. ]. c$ {$ b+ O8 u) M; ~- d3 r
我話﹕ “唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
! \  x, j1 i' }) k6 \9 V1 s% W2 _8 y. z( C
電車男﹕ ”sorry lor."﹐ 之後走左5 x4 R- ^/ N& n- f+ U( P8 w' f+ U- e

1 x7 e; f6 d1 }) _( M$ D0 e: C+ J+ W& p0 z6 c
D電車男正一懦夫﹗﹗﹗ 又無聊﹐ 學人色心又起﹗﹗﹗- _$ D, W; p+ m0 j* x- U

3 j' l* D+ e: L) E: w3 c7 I+ N8 _無鬼用﹗

評分次數

我唔明點解望下唔得...
2 D2 O' j5 v: s. b* _; B: f9 O3 |1 j) p+ N' u9 i5 H
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
% n3 T" i3 h+ Z0 }今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
0 l: x5 ]+ `1 h9 K5 a5 Q  K  L4 W8 x( ?6 w9 Z+ @
同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感/ W+ E' Q& h4 l3 B( T) b& ?
2 I# y( g$ w% f, I" X
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男0 Q6 c" m$ i* x# D) i
# A: J; F& R1 h9 T
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
英雄你真係好掂呀
原帖由 joeydick 於 2009-6-25 10:45 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
1 L# p% X" b( v我唔明點解望下唔得...
) O  U6 V( ]/ H  ]5 A3 Z+ R
1 C+ F' s# j: J+ b# G& C3 t# R: }不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
上腦囉果條友仔
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif& q3 X+ ~. g* j' L) ^
英雄你真係好掂呀
4 d: r, H2 g) b5 U! U' x
9 X2 j! ]  O$ M. a/ T多謝你支持, thanks so much
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:53 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif  u, q& \9 _0 w0 v9 N0 i$ x

# s: Q/ O9 b/ L* Y; U) H& ]# D; T5 r) ^& g0 f
多謝你支持, thanks so much
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”7 t9 `% ?) I, v: {) g
重點所在~
0 A+ s$ i7 E! P; j' [( g! t" K. Z) v9 N果位女士咪嚇窒? 2 e; H* r) m6 C. i
佢無諗過有件型男咁型掛
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif6 v6 c7 k; U1 S1 Q3 V4 @0 |5 W9 X
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
8 h( E& F* R$ u9 ^& S2 Z- _' z重點所在~- |4 C, A8 @) s
果位女士咪嚇窒?
- i) x: j, P) t6 n; r7 E3 s! @5 r3 T佢無諗過有件型男咁型掛
8 E+ X& Q7 j# N. g5 B1 v: F7 k" d+ e2 K, g5 e! x2 e
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:58 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
, Y1 N& E7 a3 N1 ^, e; c2 x. m1 i
( i7 J3 h; B& g! I( f/ X; F4 {# K
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
我當然知啦~
3 r3 o3 o3 J2 K( T俾著我見到,我都會做番一樣既野~
9 }% `0 G% H* y+ m, i0 Y7 F但你既演譯真係幾精彩
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif$ R5 C8 L( P9 Y2 o" `0 Q, G; L
今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
$ _) y8 ~' w# k' D' \* i( L! h# D) L0 t" Z$ g
同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感1 n* B/ b1 m+ K

5 {* _0 _( K* D% P那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男5 a6 I, z9 i2 D9 ^! I9 }; {: o
6 U/ K. z- h# C  @$ V9 p2 M
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
# M1 W4 w' [0 I1 m* o8 q6 F+ ]% g( T
好坦白講我覺得您呢段似寫古仔多的 ,但我希望這是真人真事 ,如果是真事您也是漁人得利好明顯閣下一直望着那位女士
君不須防人不肖,眼前鬼卒皆為妖;
秦王徒把長城築,禍去禍來因自招
個句: “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”8 M) t) b4 J" _
...如果對住 明顯行為係姣既   講都算% M; x3 w  `0 O( x3 v
無啦啦對著d少布少少既女仔講     非常反感
$ M' N0 X: |4 @點解依家香港d男仔咁~"~   2 X3 T, f: ?8 \9 k; _
就係呢d人  搞到人地對我地香港男仔既印象冇晒...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。