<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-7-2 02:04 AM 發表
我已經16
今日練唔到囉
你用爆精力
仲甘快羅晒d裝備添
原帖由 nbn 於 2009-7-2 02:04 AM 發表

覺得你晒d禮卷黎唔知買乜
開頭有齊裝備唔洗買架
你睇gn個d全部唔洗錢買
原帖由 nbn 於 2009-7-2 02:04 AM 發表

你係邊到買雙倍經驗值
原帖由 怪味雞 於 2009-7-2 02:07 AM 發表

開頭有齊裝備唔洗買架
佢D裝備仲好勁添
我開始時冇喎
原帖由 怪味雞 於 2009-7-2 02:07 AM 發表

開頭有齊裝備唔洗買架
武裝羊已沒有了再戰之力。
你總共造成對方 100% (219 點) 傷害。
武裝羊總共造成對方 45.12% (185 點) 傷害。
你技高一籌,獲得了勝利!你總共獲得 8 點榮譽。武裝羊損失了 10 點榮譽。
你在【食客競技場】的排名將提升為第 2941 名!

已經有個俾我劏左
原帖由 怪味雞 於 2009-7-2 02:08 AM 發表

你係邊到買雙倍經驗值
武士行館囉
計算錯誤........差3千先到LV11
原帖由 gn00987333 於 2009-7-2 02:10 AM 發表
武裝羊已沒有了再戰之力。
你總共造成對方 100% (219 點) 傷害。
武裝羊總共造成對方 45.12% (185 點) 傷害。
你技高一籌,獲得了勝利!你總共獲得 8 點榮譽。武裝羊損失了 10 點榮譽。
你在【食客競技場】的排名將提升 ...
你米搞我啊
原帖由 nbn 於 2009-7-2 02:13 AM 發表

你米搞我啊
咁就唔知啦,我出名殺人狂

發現搵|L笨7
送得多pay得仲多  
日送100但去回複24精力要144
我玩個個日送20回複24精力要24乍
高級賬号周卡 ( 7 天 )
價格:480 黃金 購買 高級賬号月卡 ( 30 天 )
價格:1,850 黃金 購買 高級賬号季卡 ( 90 天 )
價格:4,990 黃金 購買
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。