<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 勇勇 於 2009-7-7 09:41 PM 發表

唔似
多數係我搶左佢d人想搶返
入面同lv又唔用禮卷買野既刀幾難贏到我
話晒入面要對住隻富貴雞
一般人刀贏到仲洗玩既
我今日都入左武館啦
原帖由 勇勇 於 2009-7-7 09:33 PM 發表
【豆..很大】窮凶極惡地沖上前來,想要放跑你的奴隸【天下無狗】,被你狠狠地教訓了一頓!
07月07日 21:31 系統信函 查看戰鬥 刪除信函
嘩.......千狗幾內息
其實內息有咩野用啊
我有時見有d人1000幾內息就唔敢同佢打
原帖由 nbn 於 2009-7-7 09:42 PM 發表

你一早又唔講得白d
你未打過好難講得明
而且個時你同咸卡刀有股好想殺人既衝動甘
原帖由 gn00987333 於 2009-7-7 09:44 PM 發表
我今日都入左武館啦
我申請左.....3日都冇消息
原帖由 nbn 於 2009-7-7 09:45 PM 發表

其實內息有咩野用啊
你出絕招米招內息羅
冇晒米用返普通
氣宗特多因佢地d招扣好多
原帖由 nbn 於 2009-7-7 09:46 PM 發表
我申請左.....3日都冇消息
你選高lv武館肯定唔收你
我琴日已經比人踢左入會
原帖由 勇勇 於 2009-7-7 09:46 PM 發表

你未打過好難講得明
而且個時你同咸卡刀有股好想殺人既衝動甘
同我老婆打番場 不過你要除緊d裝備
原帖由 nbn 於 2009-7-7 09:45 PM 發表

其實內息有咩野用啊
劍系有分劍宗同氣宗,氣宗要用極大量既氣黎提高攻擊力
原帖由 勇勇 於 2009-7-7 09:49 PM 發表

我琴日已經比人踢左入會
邊間啊.........等我去踢你武先
原帖由 勇勇 於 2009-7-7 09:49 PM 發表

我琴日已經比人踢左入會
我入個個會5級
仲要館長話希望我可以搵多d奴宣傳武館
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。