<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-7-11 11:44 PM 發表

佢話唔係喎  
話你on99上腦架拉
個日係冇左把槍既仲會打到雞台咩
唱歌屎 身材肥 名為屎夾肥
甘甘甘句 不要 ... 大家不要為我歡呼~^.^~
你算拉 , 人地明步全東南亞有fans , 屎塔肥???
咩水黎架?!!吹啤啤呀 現實如此 , 幫手叫你偶像收皮吧拉
垃圾明星仔以為自己紅過日本av界一姐

講你羅港女豬扒
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=199383&page=1#pid3062540
原帖由 屎夾肥 於 2009-7-11 11:47 PM 發表

甘簡單刀睇唔明刀唔知邊個語障呢
你話有米有羅
刺殺去到殺人狂刀未試過執到野坡
你係想比人殺既會成乍和士壁倒落去甘用
講咩話比丫  
刀話慳d拉你
輸左認帳既就唔係賴帳雞拉
讀寫障呀 !! 唔識咩叫語障就唔好亂打啦
你話冇咪冇囉
咁嗰條友唔好彩囉   
冇啲挑戰我送比你殺你都唔吼啦
成日話我唔比你又不停咁問,好自相矛盾喎兄弟
原帖由 屎夾肥 於 2009-7-11 11:55 PM 發表

話你on99上腦架拉
個日係冇左把槍既仲會打到雞台咩
信你就真係 on 餃餃喇
冇左把槍唔識買過把嘅
啲抗辯理據都唔 make sence 嘅
夠喇 !! 唔玩喇 ~~

再玩又有人玩小器走頭架喇
原帖由 ckyckk 於 2009-7-12 12:01 AM 發表

讀寫障呀 !! 唔識咩叫語障就唔好亂打啦
你話冇咪冇囉
咁嗰條友唔好彩囉   
冇啲挑戰我送比你殺你都唔吼啦
成日話我唔比你又不停咁問,好自相矛盾喎兄弟 ...
低能雞原來你只呢樣
你甘講你叫理解障拉 唔識咩叫讀寫障就唔好亂打啦 讀寫障理解能力冇問題架
甘你加到甘勁黎刺殺做乜
甘刺殺到好L高挑戰咩
乜話唔比就唔問得架
追女問受唔受刀唔一定得
甘米一樣有大把人問

講你羅港女豬扒
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=199383&page=1#pid3062540
原帖由 ckyckk 於 2009-7-12 12:04 AM 發表

冇左把槍唔識嘅
啲抗辯理據都唔 make sence 嘅
膠到唔知點講
買過把紫裝槍你估係你呀
甘易買到你就唔洗買甘多點數玩拉

講你羅港女豬扒
原帖由 ckyckk 於 2009-7-12 12:08 AM 發表
夠喇 !! 唔玩喇 ~~

再玩又有人玩小器走頭架喇
小氣得過用版薯權力老屈
輸左冇比又冇加仲要扣
跟手仲老屈話踩人地

講你羅港女豬扒

256 x 337 PIXEL下載

原帖由 kakeidevil 於 2009-7-12 12:58 AM 發表
咁既能力,升左好似冇咩用咁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。