<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-7-12 01:39 AM 發表
頭頭好高攻
多得你雞爸   防好屎  命中率又低
原帖由 ckyckk 於 2009-7-12 01:40 AM 發表

求其你話乜就乜啦

無必要為呢啲嘢嘈

上唔上雞台 9/F 等我地呀
都未駛我打
原帖由 ckyckk 於 2009-7-12 01:41 AM 發表

槍客喎
頭頭打人130~150
我最多暴擊得140
原帖由 head 於 2009-7-12 01:39 AM 發表

回梗mhkk
Call 佢上 9/F 啦
原帖由 gn00987333 於 2009-7-12 01:42 AM 發表
都未駛我打
到你啦
原帖由 head 於 2009-7-12 01:42 AM 發表

我防用埋招得700
原帖由 head 於 2009-7-12 01:42 AM 發表

竹水日木全身飛速旋轉,雙掌一前一後,猛地拍向秦國舞女的胸口。結果只是輕輕地碰到,比拍蒼蠅稍微重了點。造成 10 傷害

原帖由 head 於 2009-7-12 01:44 AM 發表

到你啦
未必
原帖由 gn00987333 於 2009-7-12 01:43 AM 發表
頭頭打人130~150
我最多暴擊得140
技能你雙腳並步,身體立起,雙手持冰弦劍,一招「墨守成規」,向前平平刺出,點向秦國精兵的雙目。「噗」地一聲刺入了秦國精兵身體寸許!造成 136(暴擊) 傷害。

我暴擊得136
原帖由 ckyckk 於 2009-7-12 01:45 AM 發表

竹水日木全身飛速旋轉,雙掌一前一後,猛地拍向秦國舞女的胸口。結果只是輕輕地碰到,比拍蒼蠅稍微重了點。造成 10 傷害

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。