<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 toy828toy 於 2009-7-14 11:17 PM 發表

邊個幫你

「RADO雷達表新一代創意愛心設計比賽暨慈善展覽」隆重揭幕
開幕禮日期:2009年7月15日(星期三)
開幕禮時間:下午3:00至4:30
傳媒接待時間:下午2:30
地點:尖沙咀海港城海洋中心三樓316-318及366-36 ...
我要青春楊采妮 , 唔要熟女
原帖由 ckyckk 於 2009-7-14 11:11 PM 發表

賣 condom 之女孩
... 血腥格林童話又一章???
原帖由 SCM 於 2009-7-14 11:16 PM 發表
童話都要因應時代步伐而作出適當修改

你試吓同現今嘅小朋友講賣火柴的女孩呢個故事

佢地會答你 : 而家冇人用火柴架喇,個個都轉晒用火機架啦

之後仲會話 : 條女如果唔賣火柴改賣 condom 肯定唔會饑寒交逼而死
原帖由 ckyckk 於 2009-7-14 11:31 PM 發表

童話都要因應時代步伐而作出適當修改

你試吓同現今嘅小朋友講賣火柴的女孩呢個故事

佢地會答你 : 而家冇人用火柴架喇,個個都轉晒用火機架啦

之後仲會話 : 條女如果唔賣火柴改賣 condom 肯定唔會饑寒交 ...
當好凍果陣~
條女開曬D condom當衫咁包住自己個身取暖
原帖由 自由神 於 2009-7-14 11:39 PM 發表
當好凍果陣~
條女開曬D condom當衫咁包住自己個身取暖
唔係 ~ 條女賣大包玩冬季大贈送
買 dom 連一 Q 特價三百八
之後同啲客去爆房取暖兼食餐飽
加上服務好自然打賞高
之後恩客不絕生活無憂
                                                                ( 完 )
原帖由 ckyckk 於 2009-7-14 11:50 PM 發表

加上服務好自然打賞高
之後恩客不絕生活無憂
                                                                 ...
你咁樣物化女性喎
原帖由 ckyckk 於 2009-7-14 11:50 PM 發表

加上服務好自然打賞高
之後恩客不絕生活無憂
                                                                 ...
果然係童話
原帖由 自由神 於 2009-7-14 11:54 PM 發表
果然係童話
賣火柴都仲得嘅
不過要改變吓銷售方試
唔可以再企喺街頭用把口問班叔叔伯伯買唔買火柴
應該改為用身體行動去 sell 貨
例如揾個 pat pat 揩吓啲叔叔
之後咪有籍口屈佢買返一打火柴囉
原帖由 gn00987333 於 2009-7-14 10:23 PM 發表
爸爸
活動範圍:武林英雄玩家

活動時間:7/15-9/15

發放條件:

1) 半個月內,累計完成日常任務數量在100-180,發放福利50%,即為1000
        禮券 + 25,000銅幣
  2) 半個月內,累計完成日常任務數量在181-260,發放福利100% ...
咁L正......1個月有6000禮券
原帖由 ckyckk 於 2009-7-14 10:35 PM 發表

啱晒 mhkk
我都岩喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。