<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ATX-828 於 2009-7-17 04:30 AM 發表

書展咪又要過海
原帖由 sfxc0000 於 2009-7-17 05:03 AM 發表
所以佢都冇諗過要去
點解你地會敢驚過海
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 Triangel 於 2009-7-17 05:10 AM 發表

點解你地會敢驚過海
我地唔驚
驚嗰個係 mhkk 之嘛
原帖由 Triangel 於 2009-7-17 05:10 AM 發表

點解mhkk會敢驚過海
Confirm有實邊娜佢可能山頂都去
原帖由 sfxc0000 於 2009-7-17 05:03 AM 發表

所以佢都冇諗過要去
17/ 7 2100, Bikini Dance Nite @ Club Antique,  男仔$ 230 , 女仔 $100 (著bikini free )   個晚有SPICy CAtz Dance Show 請名模, 王榕, 雷凱欣

原帖由 toy828toy 於 2009-7-17 05:14 AM 發表

唔信   
上次瀨過嘢我估佢呢世都唔會過海
原帖由 toy828toy 於 2009-7-17 05:15 AM 發表

17/ 7 2100, Bikini Dance Nite @ Club Antique,  男仔$ 230 , 女仔 $100 (著bikini free )   個晚有SPICy CAtz Dance Show 請名模, 王榕, 雷凱欣   
not my flavour
原帖由 toy828toy 於 2009-7-17 05:14 AM 發表

e+都吾知邊個打邊個,,, 邊個波大。。邊個波細
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 sfxc0000 於 2009-7-17 05:17 AM 發表

唔信   
上次瀨過嘢我估佢呢世都唔會過海
佢上次過海被海關封艇  底死
原帖由 sfxc0000 於 2009-7-17 05:17 AM 發表

not my flavour
where is 肥堡
原帖由 Triangel 於 2009-7-17 05:27 AM 發表

佢上次過海被海關封艇  底死
條友答地龍諗住做鹹豬手摸啲女

點知俾幾條尼日利亞嘅黑柴用啲黑蚊蚊嘅鹹豬手蹂躪咗個後庭
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。