<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
頹死la
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-17 11:23 PM 發表

對唔住. 我對半熟女特別喜愛
四十叫半熟 , 咁咩叫全熟???
有無七成熟架???
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-17 11:24 PM 發表

我仲邊有老婆喎?
舟車勞碌完累吖嘛.......家陣身子差呀大佬, 呢幾日又再流番鼻血, 食完藥又暈又作嘔, 真係瞓住上網~
睇住個身子呀~哥哥......
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-17 11:24 PM 發表

我仲邊有老婆喎?
舟車勞碌完累吖嘛.......家陣身子差呀大佬, 呢幾日又再流番鼻血, 食完藥又暈又作嘔, 真係瞓住上網~
一次睇哂咁多本

1 周秀娜(Chrissie) 《Kissy Chrissie》 128頁 98元 完美身材

2 8模兵團A.Lin、Anjaylia、Dada、Evelyn、Isabel L.、Crystal、Hailey C.及Annie G. 《8模少女館寫真集》 152頁 98元 澳門    拍攝及牀照

3 黃婉伶(Race) 《我。黃婉佩》 110頁 98元 港澳星取景及SM造型

4 Hotcha     《3X39℃》 128頁 68元 台灣    墾丁取景

5 Lavina、Miyoko、Rainbow、Tian和Monique 《夏之盛放》 96頁 68元 平均年齡18.4歲的無敵青春

6 尹蓁晞(Yumi)和 陳櫻楠(Melody) 《My Yumi。Melody》 130頁 88元 海南島取景

7 味之天使:Lukian(春卷)、Kibby( 藍莓 )、晴晴(豆沙包)、Yuri ( 柑桔 )及Janice  ( 腸粉 ) 等 《Tastes of Angels》 160頁 98元 全部水着濕身

8 椋名凜 《Kiss》 20張一套 39.9元 名信片方式方便攜帶

9 鄧麗欣    (Stephy) 《陪着我走》 144頁 100元 愛情小說

10 傅穎    (Theresa) 《我會快樂的》 235頁 68元 大爆圈中愛情騙子

11 羅凱珊(Kama) 《My Secret Album》 128頁 98元 半裸

我仲邊有老婆喎?
睇路呀大皇, 勞碌完d重要野就食藥好好休息啦,我地都好好,你吾好晒精神響呢度住啦,
7    6      5    4     3    2    1

我仲邊有老婆喎?
試下食西瓜, 降火呀
有邊個唔係瞓住尼上網

我仲邊有老婆喎?
原帖由 SCM 於 2009-7-17 11:26 PM 發表
頹死la
約埋賢子, 著件紙咁薄既恤衫, 去行書展囉
原帖由 d228216 於 2009-7-17 11:31 PM 發表

約埋賢子, 著件紙咁薄既恤衫, 去行書展囉
題起書展仲頹
冇錢去黎做乜
原帖由 迦樓羅女王 於 2009-7-17 11:26 PM 發表

四十叫半熟 , 咁咩叫全熟???
有無七成熟架???
30係初熟, 40係半熟, 50係熟女/ 中女, 60 係全熟女, 70以上都係小妹妹
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。