<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-17 11:54 PM 發表

唔玩喇, 數字遊戲玩左咁多年, 真係悶~
再者, 我一日玩落去一日都會有人前仆後繼湧埋嚟, 做我徒弟教佢就只係害佢, 做我對手亦只係將我嘅罪惡感增加........而且倒頭來我都只係搵錢工具一件, 無自己.
當日選擇入 ...
敢似TVB劇集結局d對白~
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 SWK 於 2009-7-17 11:15 PM 發表

gn 同 kakei offline 咗
我同勇勇 12:00 am 後打瞻紫
head 未到 LV.37 , 你去唔去呀 ?  
who are u
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-17 11:54 PM 發表

再者, 我一日玩落去一日都會有人前仆後繼湧埋嚟, 做我徒弟教佢就只係害佢, 做我對手亦只係將我嘅罪惡感增加........而且倒頭來我都只係搵錢工具一件, 無自己.
當日選擇入 ...
咁我選擇做你朋友  當你痊癒後, 再聽你分享一些致富之道

當日選擇入 ...
你睇透得咁緊要....
物質已經睇透
感情你又都睇透嫁啦
咁真係成佛嫁啦喎
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-17 11:55 PM 發表

既然有價自己又唔楂, 賣左佢都係一件好事嘛~
影相張,俾我見識下都好呀
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-17 11:54 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

當日選擇入 ...
好似係 越惰落越快樂.  送隻歌比你..祝你花樣年華!

tag 唔到自已 download 吧...

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91772&page=1223#pid3171049

or

原帖由 自由神 於 2009-7-17 23:44 發表
又開會~
有咩啟發
做咩事而家睇咩都咁透~
做人鋒芒太露, 往往會令自己同身邊嘅人損手爛腳.
如果無利益關係, 人同人之間嘅感情可以好真誠, 但如果有利益存在, 人情真係紙咁薄, 連親生父母都可以認錢唔認人, 都咪話唔悲.
所以做人都係多幾個朋友喺身邊好d, 起碼將來有乜冬瓜豆腐都叫有個照應, 邊個得閒就邊個幫手嘛~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-17 11:56 PM 發表

穿窿底環就有一條, 啱唔啱?
可唔可以轉要鑲滿鑽石o既金勞
原帖由 d228216 於 2009-7-17 23:45 發表

咩啟發? 黄啟發
我鍾意方中sir 多d 喎~
原帖由 自由神 於 2009-7-18 12:01 AM 發表
影相張,俾我見識下都好呀
佢部相機掉左佢機場了........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。