<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 12:01 AM 發表

做人鋒芒太露, 往往會令自己同身邊嘅人損手爛腳.
如果無利益關係, 人同人之間嘅感情可以好真誠, 但如果有利益存在, 人情真係紙咁薄, 連親生父母都可以認錢唔認人, 都咪話唔悲.
所以做人都係多幾個朋友喺身邊好d,  ...
岩既~
可能我仲細吧~又可能我未擁有過任何野~
對物質仲有一點憧憬~
不過朋友我明白係好重要~
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-18 12:01 AM 發表

可唔可以轉要鑲滿鑽石o既金勞
你唔回我拉 ...
原帖由 Triangel 於 2009-7-17 23:50 發表

Do you hear any inside update regarding about H1N1 ???
yeap, the situration getting worse.
confirmed information showed that it had already transform into cause body harm directly, but details still not clarify.
HD just hope it won't become another SARS, so beware, pal.
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 12:01 AM 發表

做人鋒芒太露, 往往會令自己同身邊嘅人損手爛腳.
如果無利益關係, 人同人之間嘅感情可以好真誠, 但如果有利益存在, 人情真係紙咁薄, 連親生父母都可以認錢唔認人, 都咪話唔悲.
所以做人都係多幾個朋友喺身邊好d,  ...
其實, 朋友互相搵著數係好平常, 重要是豪得起, 唔怕蝕底.
真係朋友, 一定會回敬番d 甜頭比你
原帖由 自由神 於 2009-7-18 12:04 AM 發表
岩既~
可能我仲細吧~又可能我未擁有過任何野~
對物質仲有一點憧憬~
不過朋友我明白係好重要~
暗示其他人就對性愛有憧憬???
原帖由 迦樓羅女王 於 2009-7-17 23:52 發表

佢青左頭未?????
我點知喎, 你又唔問佢?
哎呀, 你今次又開邊辦?  又死?
原帖由 迦樓羅女王 於 2009-7-18 12:06 AM 發表

暗示其他人就對性愛有憧憬???
我無
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 12:07 AM 發表

我點知喎, 你又唔問佢?
哎呀, 你今次又開邊辦?  又死?
我??? 你識我架咩???
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-17 23:55 發表

我上星期都流過兩次鼻血, 不過食左西瓜就無再流
不過, 有多人係床上上網
大佬, 如果我食西瓜就可以唔流血, 我諗我個醫生拜你為師都似~
傻仔, 喺床上面仲點會上網喎?  梗係................

梗係瞓教啦~
原帖由 Triangel 於 2009-7-17 23:58 發表

敢似TVB劇集結局d對白~
呀柴九哥呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。