<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-7-18 02:41 AM 發表

15 個
仲要係同一種類先得,
例如:15個重甲,可以換一件重甲裝備,其他奕一樣,所以依加呢個ser仲係唔多人有齊副本裝,當然,我地一齊再升高lv d,自然更加打得多
原帖由 gn00987333 於 2009-7-18 02:44 AM 發表
仲要係同一種類先得,
例如:15個重甲,可以換一件重甲裝備,其他奕一樣,所以依加呢個ser仲係唔多人有齊副本裝,當然,我地一齊再升高lv d,自然更加打得多
咁我要儲中甲碎片
原帖由 ckyckk 於 2009-7-18 02:42 AM 發表

mhkk 真黑仔
又卡咗喺 9/F
我唔介意我輸,我只在意招式用得合唔合理,有可能勇勇之前2xlv,打我都係用破風,所以一直留意破風,冇留意其他招用黎打怪

聽日我同爸爸打上去接佢好唔好

原帖由 ckyckk 於 2009-7-18 02:46 AM 發表

咁我要儲中甲碎片
我要儲輕甲,但碎片好似唔可以交易,所以只可以獨力慢慢儲,都幾煩
原帖由 gn00987333 於 2009-7-18 02:46 AM 發表
我唔介意我輸,我只在意招式用得合唔合理,有可能勇勇之前2xlv,打我都係用破風,所以一直留意破風,冇留意其他招用黎打怪

聽日我同爸爸打上去接佢好唔好 ...
等埋 head 妹 同 kakei 先

佢等慣
原帖由 ckyckk 於 2009-7-18 02:46 AM 發表

咁我要儲中甲碎
最仆街冇得交換
原帖由 gn00987333 於 2009-7-18 02:47 AM 發表
我要儲輕甲,但碎片好似唔可以交易,所以只可以獨力慢慢儲,都幾煩
唔係點引啲人慢慢玩

個個交換好快齊
原帖由 ckyckk 於 2009-7-18 02:49 AM 發表

等埋 head 妹 同 kakei 先

佢等慣
我就冇所謂既,我最多負責幫手打一個左右
原帖由 勇勇 於 2009-7-18 02:49 AM 發表

最仆街冇得交換
黑仔 mhkk
原帖由 ckyckk 於 2009-7-18 02:50 AM 發表

唔係點引啲人慢慢玩

個個交換好快齊
每日上限去副本兩次,第一次扣10精,第二次要10精加10金,真貴
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。