<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 08:34 PM 發表

人未瞓醒, 嘈L死~
証明逼你早睡早起啊
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 08:34 PM 發表

L人比主角推就有~
推去做主角
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 08:36 PM 發表
admin兄做左防風措施未?  咪掛住睇小弟d 無聊post 唔記得整呀~
爸爸發現左囉
admin叔叔成日係到又唔出聲嫁
原帖由 gn00987333 於 2009-7-18 20:37 發表
証明逼你早睡早起啊
係鬼, 個個又想同我傾又唔敢叫醒我, 結果由花園開始嘈到入地廳, 再由地廳嘈到入走廊, 再由走廊嘈到入二樓.......結果我就比佢地d 傾偈聲整醒咗~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 08:33 PM 發表

你又知? 佢唔肯同你鴛鴦戲水呀?
裝緊佢麻
好多野睇
係個胸到jj就係個
原帖由 gn00987333 於 2009-7-18 20:38 發表
推去做主角
鍾意做主角嘅人又點會甘心將心頭好比人? 唔會咖~
所以L人只會安份守己做番L人~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 08:41 PM 發表

係鬼, 個個又想同我傾又唔敢叫醒我, 結果由花園開始嘈到入地廳, 再由地廳嘈到入走廊, 再由走廊嘈到入二樓.......結果我就比佢地d 傾偈聲整醒咗~ ...
咁你叫佢地錄低想同你傾咩啊嗎
擾人清夢,真係衰架姐,好彩我一訓教,你殺我我都唔知
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 08:43 PM 發表

鍾意做主角嘅人又點會甘心將心頭好比人? 唔會咖~
所以L人只會安份守己做番L人~
主角其實都係由其他人定既姐
原帖由 gn00987333 於 2009-7-18 20:38 發表
爸爸發現左囉
admin叔叔成日係到又唔出聲嫁
admin兄鍾意睇我地d post 咖, 勝在夠賤格夠抵死吖嘛~
有時睇吓笑吓, 令自己鬆吓都無咁悶吖~
不過佢就比較文靜, 所以少回咯~
我都好含蓄咖, 不過你地唔信成日要我出聲之嘛~
原帖由 勇勇 於 2009-7-18 20:41 發表

裝緊佢麻
好多野睇
係個胸到jj就係個
唉...........你兩隻嘢真係恩愛...............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。