<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-7-18 23:34 發表
係啦
唔通話你掛了咩
唔係講我咩?
原帖由 coolala2005 於 2009-7-18 11:37 PM 發表
語氣太正經喇!~~ 以為乜東東叮左.............
Cher!我點知你會咁諗姐
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 11:38 PM 發表

唔係講我咩?
掛左仲識講野
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 11:36 PM 發表

係呀, 名之嘛~
你個ktwu2007 係蘇聯名吖嘛~
no! 係真名
咁尼個英文名有無咩其他意思?
原帖由 coolala2005 於 2009-7-18 23:34 發表

o向倉底搵到呢樣野!~~~~

http://img406.imageshack.us/img406/9711/omwxg0.gif" border="0">http://img253.imag ...
嘩~~~~
原帖由 勇勇 於 18/7/2009 23:35 發表

但個次好好笑坡
而家諗起都覺~~  幾10年都遇唔到咁既情況~~~~
原帖由 kakeidevil 於 2009-7-18 23:37 發表

嘩......d名點讀
邊個邊個同嗰個嗰個咯~
原帖由 自由神 於 2009-7-18 23:38 發表
掛左仲識講野
死唔斷氣吖嘛~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 11:37 PM 發表

佢話我掛了............
boy, 你同d舊菜講分手, 佢地有無比d 咁o奇反應你

談美琪~午間新聞 2009-7-18+1.jpg

談美琪~午間新聞 2009-7-18+1.jpg (157.4 KB)
621 x 352 PIXEL下載

談美琪~午間新聞 2009-7-18+4.jpg

談美琪~午間新聞 2009-7-18+4.jpg (158.2 KB)

談美琪~午間新聞 2009-7-18+5.jpg

談美琪~午間新聞 2009-7-18+5.jpg (159.3 KB)

原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-18 11:41 PM 發表

死唔斷氣吖嘛~
姐係未掛啦頂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。