<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 01:11 AM 發表

但係要買拳套喎, 呢樣會貴d, 因為以安士計, 要買幾對咖~
咩都要錢
原帖由 gn00987333 於 2009-7-19 01:05 發表
係唔係痴係天花板,要係咁跳黎打既個種
係呀, 但係邊駛跳嚟跳去喎, 猩猩咩?
原帖由 d228216 於 2009-7-19 01:12 AM 發表
大大康
皮膚敏感起粒粒
原帖由 oz2 於 2009-7-19 01:08 發表
沒有回來很久
不經不覺,gn00987333已是副版主啦??
oz, 好耐無見, 你幾好嗎?
喂!~ 阿邊個!~ 1點幾喇!~ 你係咪應該要休息呢!~~~~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 01:13 AM 發表

係呀, 佢真係論鬼盡~
佢地話要過夜但我唔比, 叫左dominic 佢地送晒佢地返屋企lu~
男哥哥定女姐姐黎架
原帖由 勇勇 於 2009-7-19 01:03 AM 發表

又話
唔記得左
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 01:14 AM 發表

係呀, 但係邊駛跳嚟跳去喎, 猩猩咩?
我矮啊嗎
原帖由 小小康 於 2009-7-19 01:08 發表

老友記,LONG TIME NO SEE
我都唔上嚟好一段長時間
喂~~~老友記好耐無見~~~
你幾好嗎?  近況如何? 囡囡同d 狗狗幾好嘛?
原帖由 小小康 於 2009-7-19 01:14 AM 發表

皮膚敏感起粒粒
有冇睇醫生
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。