<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-7-21 04:49 AM 發表

next target - ohmy88
變態雞
原帖由 勇勇 於 2009-7-21 04:51 AM 發表

變態雞
step 1 - complete

【mhkk】擊敗了【BoA】,取得了 21 連勝,他已經超越神了!

原帖由 勇勇 於 2009-7-21 04:50 發表

你想做no1米跳打
打no1個個
我洗你講
我前面12個都打晒,冇個贏得到
仆佢個街

佢另一隻奴 jinna 唔喺競技場
原帖由 勇勇勇 於 2009-7-21 04:54 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

我洗你講
我前面12個都打晒,冇個贏得到
我尋日贏到呢個  @風速@  

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... amp;amp;nothumb=yes

原帖由 ckyckk 於 2009-7-21 04:52 發表

step 1 - complete

【mhkk】擊敗了【BoA】,取得了 21 連勝,他已經超越神了!

你已經成為箭頭喇
原帖由 ckyckk 於 2009-7-21 04:56 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

我尋日贏到呢個  @風速@  

我冇見過佢喎
我條女個職級都唔同你個職級
原帖由 勇勇勇 於 2009-7-21 04:59 AM 發表

我冇見過佢喎
我條女個職級都唔同你個職級

【mhkk】擊敗了【布丁牛奶】,取得了 23 連勝,他已經超越神了!
原帖由 gn00987333 於 2009-7-21 02:25 AM 發表
我學過既野,要記返起就唔得,但當要用既時候,總會用得返
我學過既野,如果可以在考試的時候記返起就萬幸了

張雪芹小小fans

點解東張西望演員表冇寫張雪芹呀,點解要Candy捐血呀!!!
張雪芹最靚女又最可愛,又好活潑!!!Candy把聲好甜呀,Candy把聲最好聽!!!

點解東張西望演員表冇寫張雪芹呀!!!你地班吸血殭屍,我好討厭你地!!!點解你地班吸血殭屍又要Candy做記者妹呀!!!點解你地班吸血殭屍要當Candy係配音呀,搞到Candy殘左好多,把聲都沙晒!!!點解你地班吸血殭屍要Candy做d危險野,點解要Candy去海味店做間諜,我好惱呀,我好傷心呀,好擔心Candy呀!!!海味店班衰人有冇傷害Candy呀,海味店班衰人有冇整痛Candy呀?點解要Candy去d烏糟既地方,我好惱呀,我好傷心呀,好擔心Candy呀!!!點解要Candy訪問50個人,我好惱呀!!!Candy企左咁耐辛唔辛苦呀?我見到都心痛!!!見到又有班衰人唔肯接受又靚又可愛又活潑既Candy訪問,我好惱呀!!!班衰人有冇撞開Candy,有冇整痛Candy呀?

點解你地班吸血殭屍要Candy捐血呀,點解要抽走Candy d血呀!!!至從Candy捐左血之後Candy就殘左好多!!!我一直都好心痛,好傷心呀,好想喊!!!

Candy拍劇果陣,點解你地班吸血殭屍要打Candy,點解你地班吸血殭屍要咁對Candy呀,Candy咁靚女又咁可愛!!!

點解你地班吸血殭屍要剪短Candy頭髮呀,點解要染黑Candy頭髮呀,我好心痛呀,好傷心呀,好想喊!!!

個婆婆,藥房負責人,吳幸美,張慧慈,沈卓盈,何傲芝,姚婷芝,陳倩揚,葉翠翠,龔嘉欣,崔建邦,林映輝,梁榮忠,宋熙年,黃智文,陳敏之,呂熙,游莨維,麥皓兒你地班吸血殭屍,我好討厭你地!!!

點解你地班吸血殭屍要咁對Candy呀,Candy咁活潑可愛!!!你地班吸血殭屍有冇諗過我地Candy fans既感受!!!我好討厭你地班吸血殭屍!!!點解演員表冇寫Candy呀!!!Candy係Artist唔係記者同配音,更加唔係間諜!!!唔好再要Candy捐血,唔好再抽走Candy d血,唔好再要Candy做d危險野,唔好再要Candy訪問人,唔好再當Candy係配音,唔好再搞到Candy殘晒,把聲都沙晒!!!唔好再要Candy剪短頭髮,唔好再要Candy染黑頭髮,唔好再傷害Candy既頭髮,唔好再傷害Candy!!!演員表到寫番Candy個名!!!

我正係想見番Candy做學生妹!!!
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。