<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-22 12:37 AM 發表

真係大小通吃~
好彩冇買圍識姐
原帖由 Triangel 於 2009-7-22 00:24 發表

你欠我一個手寫板(Chinese Writing Board) 仲未send 被我
d佬果個壞左,不如你Send 個比d佬 la.... 好冇?
d佬都唔會要啦, 佢用嘅分分鍾靚過我用嗰d 呀~
嗰陣買比你嗰個都out 晒啦, 都唔知放左喺邊, 我都係出去買個塊新嘅比你好lu, 應承左送比你一定唔會無左件事嘅~
原帖由 gn00987333 於 2009-7-22 00:25 發表
我都係
資料太多,唔知信咩好
都係欣賞吓算lu~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-22 12:40 AM 發表

都係欣賞吓算lu~
只聽下歌就算,太深究唔岩我自己一切隨緣而知就算
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-22 12:35 AM 發表

機甲創世紀合金~
可變電單車x5
可變飛機x3
可變轟炸機x2
另2級半同3級女figure 8個.........
係咪, 好似真人咁高, D質地好似人類皮膚咁, 賣成幾萬蚊一個o個d
玩厭左, 1折讓比我
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-22 12:40 AM 發表

嗰陣買比你嗰個都out 晒啦, 都唔知放左喺邊, 我都係出去買個塊新嘅比你好lu, 應承左送比你一定唔會無左件事嘅~ ...
kt霞女話包我一星期上手, 都吾知佢會吾會扇我
7    6      5    4     3    2    1

嗰陣買比你嗰個都out 晒啦, 都唔知放左喺邊, 我都係出去買個塊新嘅比你好lu, 應承左送比你一定唔會無左件事嘅~ ...
咁 tri, 依家點打中文 (咩野輸入法)
原帖由 Triangel 於 2009-7-22 12:44 AM 發表

kt霞女話包你一星期上手, 都吾知佢會吾會扇我
一星期每日用16小時去練,一星期有可能學成
原帖由 Triangel 於 2009-7-22 12:44 AM 發表

kt霞女話包我一星期上手, 都吾知佢會吾會扇我
8年前, 我用左3 日就識打速成. 當然, 我有苦練.......
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-22 00:25 發表

唔信
不過, 估你轉用 N 機, 易玩過 C 機, 中唔中
唔中~
因為我之前去買機, 本來係N 記, 但比件老嘢串, 話我未學過唔好用D3X, 盞失禮部機~
佢講得啱, 我真係未夠班, 所以都係唔掂N 記喇~
但係C 記就有人送過一部比我影雀, 所以我返嚟之前無帶機就喺機場入面買部C 機, 諗住用過有d 印象, 就影d 相同你地玩吓估我喺邊度~
結果證明, 我係瀨嘢嘅~

但係, 我又唔識其他機, 所以今日都係買cheap cheap C記lu~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。