<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-7-22 01:05 AM 發表
做人要言出必行嫁喎
我係 kitty  
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-22 01:06 AM 發表

兜得真衰..............
是但啦
講講下又點幾鐘
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-22 01:05 AM 發表

咁玩大d, 我用828 真人相
原帖由 自由神 於 2009-7-22 00:55 發表
太過份......
竟然咩都要用錢囉.....
咁個sales 都話其實簡化版TT 都好得咖喇, 不過我吹毛求疵啫.......都差成萬蚊, 所以其實唔化算~
原帖由 Triangel 於 2009-7-22 00:53 發表

你可以用我新 mailing address: 多謝先

**** 本內容被作者隱藏 *****
ok! ok!
原帖由 gn00987333 於 2009-7-22 01:07 AM 發表
玩其他人,我唔受,你只可以用你自己負責到既野黎賭
用命搏才影到
分分鐘鐘, 828 會貼番我十張相出來  所以好珍貴
原帖由 gn00987333 於 2009-7-22 00:55 發表
爸爸唔駛查啦,我話你知啦
係呢個
**** 本內容被作者隱藏 *****
OH!!!!!!   不得鳥!!!!!
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-22 01:09 AM 發表

咁個sales 都話其實簡化版TT 都好得咖喇, 不過我吹毛求疵啫.......都差成萬蚊, 所以其實唔化算~
多過我買部新既budget........
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-22 00:56 發表

講真了, 你買左c 仔 邊部? 500d
今次? 真係D10 喎~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-22 01:05 AM 發表

駛乜一星期? 你一秒鐘已經可以放上手啦~~~
try try sin....   嘀特。。。嘀特。。。 過左兩秒啦,, 都吾得既
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。