<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 01:13 AM 發表

吓?! 仲諗住有得選擇添...............
有時睇到d啊姐一個唔小心,成隻手指浸湯嫁
聽晩去蘭桂芳
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて
原帖由 d228216 於 2009-7-24 01:13 AM 發表
你真識食
窮人無錢,唔可以餐餐食好野
唯有探索下平民美食
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 01:15 AM 發表

無話平定貴, 最緊要好食嘛~
有D本身好食,一出名就重量不重質
原帖由 d228216 於 2009-7-24 01:08 發表
深水埗桂林街附近
近唔近黃金咖? 我淨係識呢個地標..........
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-24 01:13 AM 發表

請打手 = 睇場, 係合法.
不過, 公眾地方, 打架係刑事.
私人呢, 就係民事,
我係樹up 乜, 巾係九 up了
我打自己隻手都係合法嫁,有咩錯喎
原帖由 自由神 於 2009-7-24 01:12 AM 發表
以前紅"石甚"番學,我入到去“大酒店”附近D無咩人到既鋪頭食$10碗生滾jok同牛雜面
次次都得一個人去.....無fd願意一齊
我都係紅"石甚"番過學, 不過, lunch 就借人間屋做炮房, 唔食埋宵夜都唔走
原帖由 自由神 於 2009-7-24 01:09 發表
有無嚇親
17,8 嗰d, 淨睇無出聲~
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 01:14 AM 發表
d大酒店反而令我好唔舒服,都係d神秘又少人既鋪頭岩我
傻仔~“大酒店”唔係你諗果d
原帖由 e_e 於 2009-7-24 12:54 AM 發表

今日大咕窿個肌肉女好正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。