<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 toy828toy 於 2009-7-30 21:06 發表

你見既追星場面係圓方特有

早年戲院開張初時拍友/fan可以企首映台旁的餐廳對開....秩序都無乜野
但可能有狗見我地影得仲好打小報告.....結果封哂過位  
.....好處係人狗一定分隔....但壞處咪過過係外面亂走"接星"
原來係咁!
唔怪得之咁亂啦.......呢方面嘅歷史你地真係清楚過我好多~
其實各得其所啫, 咁都好爭?
早知係咁我拎部傻瓜機幫你地影好過, 邊駛撲嚟撲去咁辛苦.........
原帖由 pyau 於 2009-7-30 21:07 發表

除左雞仔,重有1個
好出黎啦喎
係邊個呢?  搞到我都想知添~~~
原帖由 toy828toy 於 2009-7-30 09:12 PM 發表

我貼出黎果2個(暫時)係暗FUN
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて
原帖由 gn00987333 於 2009-7-30 09:05 PM 發表
有殺無賠啊嗎
當晚的確有位你識既拍友截停秦沛合照

相反無人影秦沛過女
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-30 09:14 PM 發表

原來係咁!
唔怪得之咁亂啦.......呢方面嘅歷史你地真係清楚過我好多~
其實各得其所啫, 咁都好爭?
早知係咁我拎部傻瓜機幫你地影好過, 邊駛撲嚟撲去咁辛苦......... ...
因為所謂既記者要得到比拍友更加好既相片,方便自己攞去賣,所以更加拒絕拍友佔用佢地既拍攝距離
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-30 09:15 PM 發表

係邊個呢?  搞到我都想知添~~~
我都5知点講好
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて
原帖由 自由神 於 2009-7-30 21:07 發表
果刻真係有D心酸~
明知個老人家迷信~
但身為佢個仔,大把錢,卻為怕麻煩
咩都搵agent~搞到又求其又無誠意

哥呀哥~真心真係唔可以用錢買番黎~
呢樣嘢真係無辦法, 鬼叫大家都唔可以確定人死左會去邊咩? 有幾多個好似我咁一定落地獄?
所以唯有乜都做以表心意啦~
呢樣我一早知啦, 就算幾有錢比你買到個人, 得嘅都係虛情假意啫~
原帖由 toy828toy 於 2009-7-30 09:15 PM 發表

當晚的確有位你識既拍友截停秦沛合照

相反無人影秦沛過女
我識既都好多架波
原帖由 pyau 於 2009-7-30 21:10 發表

係咪B cup baby
咁我都係要D喇~
原帖由 gn00987333 於 2009-7-30 09:17 PM 發表
因為所謂既記者要得到比拍友更加好既相片,方便自己攞去賣,所以更加拒絕拍友佔用佢地既拍攝距離
咪就係,其實公司比5比?
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。