<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Triangel 於 2009-7-31 11:43 PM 發表

死架佬  
唉 ... 係你睇唔明我意思咋
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 oz2 於 2009-7-31 11:44 PM 發表

同意香港音樂已死,所以才喜歡日本歌曲,
但只愛動漫歌曲,其他濱奇步、堂本光..這些完全不愛
咁你又狹左d wo
原帖由 e_e 於 2009-7-31 11:41 PM 發表
香港音樂己死 , 請支持台灣
你錯啦,我從來只有分音樂種類,無分音樂國界
原帖由 SCM 於 2009-7-31 11:45 PM 發表
咁你又狹左d wo
做人太隨便 , 邊有人比面
原帖由 SCM 於 2009-7-31 11:45 PM 發表
咁你又狹左d wo
沒辦法啦
,我身為動漫樂隊吧主,當然是對動漫特別愛才能當上啦
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
原帖由 gn00987333 於 2009-7-31 11:45 PM 發表
你錯啦,我從來只有分音樂種類,無分音樂國界
你對 , 我從來只看好av , 無分中西日
原帖由 e_e 於 2009-7-31 11:36 PM 發表

無 , 覺得kay d歌幾悲下 ...
我好支持佢 , 話晒佢係唯一似樣女歌手
我唔鐘意電台淨係識播佢既k歌上榜
佢新碟既字裡行奸 方玲霞都係好歌 電台又冇pup過
原帖由 e_e 於 2009-7-31 11:46 PM 發表
面子大哂咩,有衰唔低得既
好似我咁,又冇面又唔怕死,最岩攞去填海
原帖由 e_e 於 2009-7-31 11:47 PM 發表

你對 , 我從來只看好av , 無分中西日
大家咁話,但我比較喜歡日本個d,因為鍾意日本女多好多
原帖由 e_e 於 2009-7-31 11:46 PM 發表
你咁講
令我醒起朱咪咪都好唱得  證明香港音樂未死

講真 台灣歌係唔錯 不過唔好講到香港一文不值
實力派都好多 不過係包裝得唔好 紅唔起
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。