<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 e_e 於 2009-8-5 05:38 PM 發表

我地呢d 34呢 , 門都入唔到
如果你高d都可以
不過真係低左dd
原帖由 nbn 於 2009-8-5 05:36 PM 發表
叫極都冇人1打
做緊野......
原帖由 nbn 於 2009-8-5 05:42 PM 發表
如果你高d都可以
不過真係低左dd
妖 , 你幾時開始玩 , 我幾時開始玩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
<世界>自由人吼:[17:53:46]有沒有卡在引馬10樓的 可以幫你解<世界>豪賢吼:[17:54:20]滿了謝謝<世界>黑羽[17:55:02]【幻影葵花體魄的將軍戰靴】已在交易市場出售,售價 40 黃金【購買】<世界>黑羽[17:55:15]【剛體葵花囂張的將軍戰靴】已在交易市場出售,
原帖由 mnbvc 於 2009-8-5 05:07 AM 發表

你唔買裝同升裝試下米知
你睇gn就知
同意佢講既
氣宗d招加攻多又有效果加
係一冇內息就好大鑊
但除非一對三打副本
唔係既競技完前唔會冇晒
咁又唔駛咁講我既
我依加輸既,大部份係用lv同裝壓我,我好難win嫁波
如果你係48lv,你會唔會打得win51~54lv
而且大部份都過2000血,唔通我1200血打得死高lv2000血咩

原帖由 gn00987333 於 2009-8-5 06:09 PM 發表
咁又唔駛咁講我既
我依加輸既,大部份係用lv同裝壓我,我好難win嫁波
如果你係48lv,你會唔會打得win51~54lv
而且大部份都過2000血,唔通我1200血打得死高lv2000血咩 ...
你個禮包有冇猴腦啊
原帖由 nbn 於 2009-8-5 06:11 PM 發表

你個禮包有冇猴腦啊

佢個個應該係大陸既(因為佢copy個d係大陸字)
你的奴隸【OPP..】對著你一躬到地,景仰地說道:主人以德服人,高風亮節,真乃當世奴隸主的典範也。 。

呢條友成日搶我奴,我決定永遠封殺佢,見佢即捉佢做奴,唔俾佢再搶
原帖由 gn00987333 於 2009-8-5 06:22 PM 發表
你的奴隸【OPP..】對著你一躬到地,景仰地說道:主人以德服人,高風亮節,真乃當世奴隸主的典範也。 。

呢條友成日搶我奴,我決定永遠封殺佢,見佢即捉佢做奴,唔俾佢再搶 ...
你心匈狹窄
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。