<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 勇勇 於 2009-8-12 09:35 PM 發表
我得1個分身
你兩個都lv40幾拉 , 點會係我後面 ...
唔係我後面 , 點捉我呀 ...
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 勇勇 於 2009-8-12 09:36 PM 發表
雞雞 又要打2轉
you / kakei : round 1

haed / mhkk : round 2

原帖由 勇勇 於 2009-8-12 09:03 PM 發表

原來[破風槍法]打唔贏[追影式],我用[狂怒槍法]殺佢255血
老早叫你轉招你係刀要用舊招
原帖由 ckyckk 於 2009-8-12 09:39 PM 發表

數字錯完到英文
快d賣左本小說
原帖由 ckyckk 於 2009-8-12 09:39 PM 發表

真搶手
原帖由 e_e 於 2009-8-12 09:38 PM 發表
你兩個都lv40幾拉 , 點會係我後面 ...
唔係我後面 , 點捉我呀 ...
又話唔知我分身咩野名
標題:          新兵立大功,上班也能當英雄
日期:         2009-08-12

種類:

內文:        

苦悶的上班時間要怎麼度過,網頁遊戲讓你上班也能當英雄!
時間絕對不虛過,英雄大補帖!讓您上班偷閒立大功,8/13日起至8/31日,新註冊玩家來就送!

活動期間:2009/8/13日起至2009/8/31日止

活動獎勵:

商城幣500(禮劵)
高級帳號七天(vip的遊戲禮遇)
連續七天,每天登入再領200商城購物禮劵

好禮第二重!
活動期間註冊的帳號,8/31日前等級提升25級再送!
(1)和式玉5個 (裝備、武器提升等級用具)
(2)猴腦3個 (經驗值+30%,持續3小時/個)
(3)肉包子3個 (氣血上限提升72)
(4)禮劵再加500 (商城幣)

原帖由 mnbvc 於 2009-8-12 09:42 PM 發表

老早叫你轉招你係刀要用舊招
好難講架.......招式要睇對手
原帖由 勇勇 於 2009-8-12 09:44 PM 發表
又話唔知我分身咩野名
勇勇分身
原帖由 ckyckk 於 2009-8-12 09:45 PM 發表
標題:          新兵立大功,上班也能當英雄
日期:         2009-08-12

種類:

內文:         

苦悶的上班時間要怎麼度過,網頁遊戲讓你上班也能當英雄!
時間絕對不虛過,英雄大補帖!讓您上班偷閒立大功,8/13日起至8/31日,新註冊玩家來就送!

活動 ...
垃圾
未開分身前又冇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。