<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 mnbvc 於 2009-8-14 06:02 PM 發表

正身未著過想分身著下
而且分身刀打唔到人著奢華刀冇乜分別米試下有冇多d正野執
]
我有兩件....
不過唔夠lv着
原帖由 kakeidevil 於 2009-8-14 06:17 PM 發表

不過唔夠lv着
夠lv刀唔夠職
個lv唔跟職位
30幾lv但要40lv既侍衛先著得
即1係你低lv衝職位1係等到37-40lv著
原帖由 kakeidevil 於 2009-8-14 06:17 PM 發表

]
我有兩件....
不過唔夠lv着
之前打雞台連比2件奢腕但手快賣晒2件
原帖由 belibala 於 2009-8-14 05:33 PM 發表

點知你係邊個喎............有2, 3條友ip 都差唔多..............
一出聲就知
講d野低低地就肯定係佢
雲寒雨冷 寂寥夜半景
色淒清 荒山悄靜
依稀隱約傳來夜半鐘
鐘聲驚破夢更難成
是誰令我愁懷怨
唉悲莫聽 情如泡影
鴛鴦夢 三生約
何堪追認 舊愛一朝斷
傷心哀我負愛 抱恨決心逃情
寺院宵宵嘆孤影
仿似杜語哀聲
泣血夜半鳴 隱居隔絕嶺
菩提伴我苦敲經
凡塵世俗那堪復聽
情似煙輕 禪心修佛性
夢幻已一朝醒
情根愛根恨根怨根
春花怕賦詠
情絲愛絲愁絲怨絲
秋月怕留情 情心早化灰
禪心經潔淨
為愛為情恨似病
對花對月懷前程
徒追憶 花月證
情人負我
變心負約太不應
相知當初枉心傾
怨句妹妹太薄悻
禪院鐘聲深宵獨聽
夜半有恨
人已淚盈盈
為愛為情恨似病
對花對月懷前程
徒追憶 花月證
情人負我 變心負約太不應
相知當初枉心傾
怨句妹妹太薄悻
禪院鐘聲深宵獨聽
夜半有恨
人已淚盈盈
原帖由 mnbvc 於 2009-8-14 06:43 PM 發表

一出聲就知
講d野低低地就肯定係佢
仍然倚在失眼夜 望天邊星宿
仍然聽見小提琴 如泣似訴再挑逗
為何只剩一彎月 留在我的天空
這晚以後音訊隔絕

* 人如天上的明月 是不可擁有
情如曲過只遺留 無可挽救再分別
為何只是失望 填密我的空虛
這晚夜沒有吻別 *

# 仍在說永久 想不到是藉口
從未意會要分手
但我的心每分每刻仍然被她佔有
她似這月兒仍然是不開口
提琴獨奏獨奏著:「明月半倚深秋」
我的牽掛 我的渴望 直至以後 #
Repeat * #
原帖由 belibala 於 2009-8-14 05:33 PM 發表

點知你係邊個喎............有2, 3條友ip 都差唔多..............

300 x 427 PIXEL下載

原帖由 d228216 於 2009-8-14 07:02 PM 發表
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。