<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
/ I# g- S+ G1 Y: f& Y! V
咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
+ n' y) i8 U' ^9 s1 y
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...) j+ D8 f0 t* o' v( R  f
見你咁可憐,做乜仲要打你?
0 R! Y5 M( x' I% L. r* p
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...  R# u0 b3 J2 N% I6 J; _
見你咁可憐,做乜仲要打你?
  W7 U+ X. F5 s0 F0 M% winfjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
! @% r8 }! V' M4 y( @5 _! p
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
7 [  _* f* [; j9 M銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
) h  x3 N  I) B. X0 v, Z- ve_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
# O3 B7 P: m; T- x
# O0 P. |7 F6 g  Y+ g唔好教壞細路,係銀樣...
2 b# {' w# P$ w6 Q  a諗樣快D去釀酒
: J5 M6 P5 B. ]5 g) v, Y* r+ u
9 \3 I) O' X* y  \7 B& l唔好教壞細路,係銀樣...$ s# S- {! H" d
諗樣快D去釀酒( K( e) t9 S: q  h& H) J6 |  a
infjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
; U7 Q/ |2 H2 r6 z) T打人係唔岩 , 但F人岩咩???
8 |( V$ p+ O# S' G) ~' L, G我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
7 z4 O4 d4 e6 v3 k4 Z$ |; q
打人係唔岩 , 但F人岩咩???0 `* H) A) {& N
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
7 H, F& S7 `( J6 E/ ~: R  Ue_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
. ]# N8 ^7 F; ~! x# f5 z. c8 p% u

" R/ i# ^$ E9 [* n邏輯有問題...
% `. x+ S( ^# E人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,7 H  u3 S* H6 p- u- b* Q3 d$ B
做乜郁手打人?2 I; G3 v1 J" S* x. k9 Z+ ^
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
5 {: w; V9 \! f2 D( V& L! H% j1 q6 v
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,% U! C4 Q1 Z6 S+ k% A$ Z
大打出手,雙方都有唔啱!
* f6 V; E' }7 N5 s
0 W$ i4 @! @: |, V( y% y" t但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,
! g0 M6 I5 l: ^若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
0 g3 d; |, {, e# ?# I) E3 e: B) ^  [% U: C% Q' o
邏輯有問題...! o) \% m  G2 n
人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,# w  B: ~3 N  B- S% D0 K2 `6 w
做乜郁手打人?: L# M" r) F' M6 V& T. F* R& v; D+ I
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
$ z* B) k" v8 e0 Q/ r
% k- L% X2 N* R+ Z由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,8 G/ l- H: J7 o( L( f
大打出手,雙方都有唔啱!% m1 c2 b( h/ ^3 ^6 T, x

4 Y; M$ B. z' j但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...
. B2 B4 \/ n7 o- A9 G6 Y. @infjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ...
5 R" e, a2 r! ?2 T4 r$ @e_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
. M$ {/ F5 u; \/ k& o4 G0 }
' J, _2 K& K) u' B/ a
3 n" m; b# R: p

) d( g+ n8 P$ F5 _( K6 |唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。5 E' c0 K0 H( {4 g8 Y
camus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
+ L' Z# O$ L1 d- R( u: j又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。