<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
) c! ?8 L+ U6 k" m# N9 t
咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
+ V2 f6 {$ C- r/ k( f5 c7 j0 b我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...* X2 C1 j6 b3 B9 K7 I. K. O0 ]0 X
見你咁可憐,做乜仲要打你?
+ }7 O4 A2 I6 v" q3 Z; Q2 k& t
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
" I$ |4 c3 A& b8 p9 U見你咁可憐,做乜仲要打你?2 `9 A5 c9 I3 u; k/ Y2 W2 H6 O. X
infjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
, a" j/ G6 N) Y* \銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
" w4 Z. R+ G: |! X1 b- E- a銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
, _. z8 W$ w+ He_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
5 k, F# O/ ~& O, @  ^

& ]- }3 T1 X' e. T唔好教壞細路,係銀樣...* A& W" F8 j7 L" l* d1 V
諗樣快D去釀酒
: y/ h  x8 j: h* C' x

9 J; y0 m; @( q+ Z唔好教壞細路,係銀樣..., F# Z' @- H; x* ?& z" R9 h
諗樣快D去釀酒
* g1 G) @  Y' j1 M. L) Einfjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
3 ]2 G! Y4 v$ L2 j) O' l
打人係唔岩 , 但F人岩咩???
. `, \* c9 ?. ]/ ^6 f$ b3 O2 c1 a0 c我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
* G) d' I% _' H0 w9 Q2 Y# D
打人係唔岩 , 但F人岩咩???
4 w) w$ |" T$ j我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???8 u/ \" Y; q2 I& L% B3 r: |
e_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
' T, R. j& r/ k% Q; \6 |  c- l6 I7 ?* N' U% T6 \  P
邏輯有問題...
# o2 O' r) J- j7 h# v  H人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,
+ J9 B! E- R: x7 L- `' }# a做乜郁手打人?6 j5 b3 C- \7 k8 _, m6 ~
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
3 w- G: r& a% W6 i& N
1 d% R, T+ J# @/ m5 U6 ]/ x由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
( e7 z7 i% L& @: `( y大打出手,雙方都有唔啱!
5 A1 J4 M$ h' d4 _: ?& ?8 U0 i, \- r
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,8 R! R% N! ^6 t! G1 R! J
若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
( L3 ?( T, J  Z
( Q/ V; E3 U3 P6 C
邏輯有問題...
! }! o/ Z) E. O' p/ @& U; U; q人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,( h& `0 H! m! L. ]9 v1 Q& z
做乜郁手打人?
% h' C' L+ M0 i& A0 u& J只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)2 w  u0 f' ~* F- T: E( Y2 q# c6 g

4 `) l* r& b, q8 c* w由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
) O" i! {& {0 M0 r9 m, Z大打出手,雙方都有唔啱!# H. O5 C1 n- h, M5 X
& X! O0 [* }, h; Z( H6 h1 v
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...
' j  W2 R9 t9 @- ^infjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ...
0 ]( C7 \/ l& T! S( Be_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
" Y4 [# w' p2 ~: {  T

% d0 P: ]5 K; q1 d! e$ i2 c+ |" l5 t( B# s( I" l7 T' z

7 \) c. r/ \$ m- n! w3 d, z, Y唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
6 A( z& ]5 k. V' ?' |camus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
; v# t6 e  [9 N* }  s
又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。