<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
( o, e8 U" m& P; R! ?* k
咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
. R" F& X1 m0 s4 H2 {' V
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...3 h; {; D" y1 D3 s, o
見你咁可憐,做乜仲要打你?
" C+ A! O$ |. a
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...! U, M2 ?+ s; u# H
見你咁可憐,做乜仲要打你?
+ {1 A! j- J9 r1 ninfjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
# s: `6 F. D6 S, L* @銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
$ ^( p, D& V6 A. \7 n" j1 e0 g
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
* s$ m' _- @. z7 |# Ke_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
) z/ P: K4 p8 C, s. h( v( S/ I( P4 w- q' R" h  D
唔好教壞細路,係銀樣...2 F# o" p/ q9 ^; K# J
諗樣快D去釀酒
! i' }+ y4 y0 E& o
2 P- L# x( P6 |4 B1 e唔好教壞細路,係銀樣...( O+ S8 j3 |. R  b1 l5 H  L6 h
諗樣快D去釀酒
$ K) E% B$ B, U/ V! B; zinfjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
1 o: j+ S/ g: F2 h( a: G
打人係唔岩 , 但F人岩咩???( E% c2 K) }2 |; M
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
$ j8 G: r3 S9 j9 _打人係唔岩 , 但F人岩咩???
% E  b/ d* _7 ^我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???5 l% j5 r/ j* Q1 @
e_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
% T3 `$ Q) t! u/ S  |# j: A9 j( N+ q/ S& N' p. f
邏輯有問題...
# S3 {! n: @4 f+ o( L3 @; ?人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,/ a! I% X6 D4 ^# d* C: H
做乜郁手打人?
5 X- d! c( n4 y, H$ G4 d6 W% L) F只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
4 D( T4 f. j3 K( {3 Q% c% R% H
5 w/ c* C- F8 a由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
  T7 U5 Y. _0 F$ N大打出手,雙方都有唔啱!
& a1 V1 O9 e- }% K. ~; E8 r' R1 F3 u
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,4 }  c) K6 b1 I
若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
( n3 I" _9 q$ b7 ~3 l
3 i2 f4 e5 U8 Q) ?2 `邏輯有問題...
' j7 h6 I( i; a) h人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,' U1 H  _* A* \: o: |
做乜郁手打人?5 a! d3 f' }% I/ _
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
2 s) y; g. v) C+ Z" L0 R
/ M; ^' m" l4 r0 i% }  H5 \# u由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
" d5 v0 J% ~. K( N  Q2 I大打出手,雙方都有唔啱!3 }) U8 D) v4 V4 U% Z
& l/ k7 `: {9 u0 b, @
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...
# b# m0 s4 H6 c' x; c, l2 h; I; ]5 Vinfjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ...
6 c. s  z" K2 c1 N+ w# Se_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
/ T& [9 v# b, [# e3 A7 A& O  y0 z* s" A' o' F* \' D

& r' y- R- m; H: K9 n# E
/ \6 R4 @8 I# T, d唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
9 \( p$ Q% w$ m$ X7 m* acamus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
6 P5 ^, T0 a0 H/ q1 N- s  m! K又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。