<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
8 @8 D& b3 S! [* n+ _( c" Q, a咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
( M$ d1 v! t6 F, U* d% x. g/ W. i
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...5 D4 M6 Z- x& m7 ]2 U* O0 E8 i
見你咁可憐,做乜仲要打你?
  o1 m8 j+ C+ d: o4 J  y我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...4 a5 ?# X0 Z9 _% d9 t" s9 V
見你咁可憐,做乜仲要打你?
2 ~1 f% W" T5 xinfjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
6 ^% ^& C7 a8 h2 |, k銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
/ a- M' t+ d- ]" m: h銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩! d. W/ i% M5 U: t
e_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
4 C" S: n- w# W
9 @# i3 T# o/ w. R3 x9 Z
唔好教壞細路,係銀樣...! u, Y/ f' O- h' A7 L
諗樣快D去釀酒
. C* M' B5 z; i1 B
6 f- t0 W6 Z# e" c' S
唔好教壞細路,係銀樣...
+ `8 H8 z7 }: y3 S. `諗樣快D去釀酒
8 f- f2 @+ C8 j9 M' xinfjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
4 |: A5 ^$ E5 v5 ]. J6 I1 p$ h1 {
打人係唔岩 , 但F人岩咩???
" e4 `. d8 _1 G4 [0 W. p$ J) I2 g! H我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
2 z: f3 w/ S' b3 [5 Q" C% L# r打人係唔岩 , 但F人岩咩???" _; F7 n3 S5 ^6 p4 V; E
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
: n/ o. b$ o" G) S; G+ i- D, `e_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
1 _; `, `& j" H% N( p

% C& _9 [% Q! n* ]) O邏輯有問題...
$ M. v% ?. V: I, Z* ]' ?人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,
; G/ s' v9 `$ V做乜郁手打人?- q& n% @% _5 n
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)7 ?* ~. a) R4 N5 ~% W

, C3 b) I6 p4 p; X/ J& l由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱," b/ m; P7 s3 n4 v# g
大打出手,雙方都有唔啱!
) m& ^, b: m$ @. c' \; v. `& i" K4 J9 d0 M- d, v' t
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,, |0 Y. Q' L5 v  p+ _/ x
若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
5 N7 C0 d% e7 ^% n" I

* l. G8 C% z0 E3 m8 f) u邏輯有問題.../ w/ Z% _0 |$ N6 P' F$ {0 P; R
人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,3 u" R9 j" B) Y: S5 V
做乜郁手打人?+ |8 g3 [7 S2 R* J1 i# }- F
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)4 V7 n) {5 f9 Z7 e" @
4 I% s1 u, Q8 T* l6 M8 j& @( I
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,$ S! l; P% ~5 F  C% ]6 A) _0 J9 _
大打出手,雙方都有唔啱!9 S2 J6 t7 M5 J& g+ ~- s  C& D& i5 o

& F5 H+ [- l; ]% g但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...% G, `- v9 ]6 o% l) Q
infjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ..." B7 _0 d9 I/ @! v2 \7 R' ^
e_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
/ O& {6 f0 c- B7 Q

! v, ~3 z0 z. i6 t2 Q1 }! C9 ^) t/ h# b4 \# j# p5 @

3 f# i- b2 \7 o  j9 j  r% |( u! G唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。) u9 U! H8 O1 b6 ?: }  S* w) ~: M
camus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
5 v2 W/ W3 M+ N1 g3 }3 y又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。