<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
7 h1 [+ M5 b; Q8 v咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
3 i( I: B& U8 v$ o  |& q" [6 ]
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
2 ?" E2 B/ n, ~! z2 w' z見你咁可憐,做乜仲要打你?
6 m# Q& C! F0 c2 q# ^我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
4 [1 w# l. Y! d! f6 R6 ?8 O9 v) }見你咁可憐,做乜仲要打你?7 E/ P; v/ m- A& D7 T
infjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
5 [6 F9 Z: ]) U6 k  `, z. E
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
1 K$ Z- z( Y7 m5 S/ W/ S銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
7 a! L% E8 x# X: g, G4 @& Be_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
7 Z+ \2 M* {+ }8 m. L1 t8 c4 K3 ^

0 p- S7 j, @5 N: b4 q2 p唔好教壞細路,係銀樣...
/ w/ q' Z; m5 ]7 w4 ?諗樣快D去釀酒
. M4 J" R. \2 M
, \! t+ c$ m, |唔好教壞細路,係銀樣...
# X2 l" S: i3 @' r2 M9 f諗樣快D去釀酒4 ?1 M1 D2 C( t$ G4 L* f
infjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
! K: ?8 D7 r0 ^& W/ l( r
打人係唔岩 , 但F人岩咩???* f# P) V7 C$ k. f
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
1 w1 v3 u" K4 y  J4 z: S; c9 O" J打人係唔岩 , 但F人岩咩???
: ]0 v' G3 i. M5 X我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???2 M4 t4 y# R9 E
e_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
9 t& s' w8 x, T/ L+ N. @/ h  {) \  U' B& v
邏輯有問題...- D$ l- X& C8 @$ t, D( x/ F
人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,
1 B. x  w4 l+ a/ m0 S做乜郁手打人?( I1 ^$ h) y- G" G
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)8 w1 y, }  S2 N" U" g& ^

- |2 ?. @3 X7 w% `由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
- o. l) G5 C! ?, a大打出手,雙方都有唔啱!
7 L3 P9 s9 K# J; P* q' z1 Q# U$ J1 N1 U% T# o
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先," ]9 v+ e& @# S9 I! Q5 V. ?
若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
/ r- p# w; O/ i4 p/ n8 i, V% ~3 `$ O5 z0 a; I1 T- P0 r5 v* z
邏輯有問題...
( L& U& B& i1 q6 ~8 v4 }# @/ ~7 F人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,. i! R5 a7 G, ?  }' t
做乜郁手打人?9 @; G5 `2 z, Y* d' I
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打), H$ Z6 J' }& d0 M9 N0 I
; O. D+ F8 j8 H3 e3 Y
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
- ]0 i& E- Z- z9 w. K大打出手,雙方都有唔啱!/ u5 @5 c8 V) s( @' c
+ W# d. {( F" `! j) K3 t
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...3 L9 \$ d/ V/ G7 V6 w
infjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ...' |% l6 Z0 L& _* _+ O3 ]5 h
e_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
4 c- ?6 j/ g' a

' P3 _% i/ g3 q9 l+ j( O* {- R& K2 h3 u. e2 t# @- n! p
2 C; z! Y8 M- W* m- b# v4 V4 R  B
唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
/ t+ g! [1 ]4 ~' E4 C% `* _) W, e$ Icamus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
' w& X; i$ L# x! D$ ^) F6 D/ [$ H又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。