<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
6 t9 l/ K# J$ b4 y. ^; J乜你仲有時間玩其他架 7 o# V  i& e/ z" m0 K9 p
近排搵到個好吸引下
! |% c2 P& K! l但費事比你地話又道你地升仙唔講 , t' e& A3 T+ O8 N! J; ?: G
周日仲比人蝦既..........
8 N( e+ n9 e3 X所以你唔好用錢買重碎住 ...
8 ~; a  i. r2 w0 t
mnbvc 發表於 2009-10-29 09:52 PM
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐 % X, ]& [% n' a/ d6 J
又搵到d咩野害我地啊
+ O' u$ o7 t5 w5 A7 Q( G+ f  p紅色字唔明你想講咩野
, g; a3 p5 z2 x; `* O# f/ a+ [* P8 a5 v3 x" D: j
你唔係冇玩「面book」呀嘛 * X- R2 Y7 e: U9 t4 {% H
clkgtr 發表於 2009-10-29 09:15 PM
& v8 r3 n& j$ L, r9 T4 Z, D7 u* o" {7 a  H' E+ t1 Z* V
真係冇.......
* r2 U* k8 D' C6 y- _
人地好深閏架
# ]' Y; T! |9 @9 N4 F面book好易比人知既http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=203035&size=middle$ }7 Y) K* v) Z! A$ C5 U1 h9 R
mnbvc 發表於 2009-10-29 09:47 PM
0 z: K6 Q6 ^. p( Y% D+ F6 T' U7 [

[; {6 j' z2 S7 H7 p9 I2 P咁佢唔應該上網囉, 上網好危險嫁
識路喎
  S6 L) ^) u: {1 J勇勇 發表於 2009-10-29 10:06 PM
, @0 K) H8 d5 f
4 ~  }) c! A# `; r就算冇玩, d 人都成日feed晒出嚟, 都知呢一個game喇
# [) f6 e* y* S

/ U( X( \6 D, K3 D. {真係冇.......6 B/ o9 F# b5 I4 G5 g( f) a5 j
kakeidevil 發表於 2009-10-29 10:18 PM
" W1 b1 O- L* ~) V7 H1 D9 L9 e- e4 M8 J
唉.....................
我有兩個戶口:
9 G7 T5 e  B, }0 @( cchum27080 R0 I2 ]6 Z" F
kelvin253783
我有兩個戶口:
5 ?2 {& m' c) p6 [chum2708
7 o" @2 J/ ]0 I7 kkelvin2537839 {. o2 d) c- E. d% A3 [6 Q% J
費事高 發表於 2009-10-30 01:44 AM
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
真黑仔 2 q6 A4 {! {! @4 Y' ?. J0 I: t
輸左22000
有, 麻雀 and 大老二
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐
8 w6 ^' u& y: Z# s7 ?" n7 ]又搵到d咩野害我地啊 # L5 ^% X# R* v7 ^' e
紅色字唔明你想講咩野
& Z& c! c) }% D' F1 ?- E勇勇 發表於 2009-10-29 10:10 PM
. }: W( w: n8 G: W- H0 e, U/ v
隻野要下載 % F/ S( f3 w9 R( N" E
仲諗緊裝唔裝 + i1 P; A8 S5 K) r5 V1 n
紅字你明拉
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。