<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
8 N6 E# E, p3 V
乜你仲有時間玩其他架
9 {# k! n; Y6 N近排搵到個好吸引下 ' h) H/ D$ q- B% R" j6 j
但費事比你地話又道你地升仙唔講
) a4 k- x: m8 w1 G1 W% X% l. E周日仲比人蝦既..........
9 Z7 x, m, S" \( L; G所以你唔好用錢買重碎住 ...
* X; V1 ~' T" W/ r1 ?: P
mnbvc 發表於 2009-10-29 09:52 PM
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐
2 A% O( m# a0 A" t6 `: X又搵到d咩野害我地啊
) R4 A  D3 k" i: |0 {6 Y紅色字唔明你想講咩野
0 u8 @2 F& z2 g# y+ Y6 h( _
: x7 p6 H( d6 _: y& U
你唔係冇玩「面book」呀嘛
" Z# f8 v1 z' ^* I" s0 fclkgtr 發表於 2009-10-29 09:15 PM
% x6 A2 J( e7 P5 P  r0 L8 f. j$ |2 o. h
真係冇.......
7 d! ~! V2 |: i4 e
人地好深閏架
% e: _( H) _; h( I& L+ C/ y面book好易比人知既http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=203035&size=middle
) F" @1 c; }. q/ Cmnbvc 發表於 2009-10-29 09:47 PM
: y8 j. q8 F, [3 f9 }2 V; ^& o8 b% Q8 {! K$ i8 Y6 I
咁佢唔應該上網囉, 上網好危險嫁
識路喎 / P- N/ G6 v5 O+ b0 U; A
勇勇 發表於 2009-10-29 10:06 PM
' E( k& v3 v- L
% J- ^# Q, O' a+ T/ ]# Z1 v就算冇玩, d 人都成日feed晒出嚟, 都知呢一個game喇
) T9 G6 `0 G- `) X# P# p) S8 v& c+ M, H* G' r5 l
真係冇.......1 v2 @# G) N- a5 A" ?, q+ i& N- b
kakeidevil 發表於 2009-10-29 10:18 PM
2 l( ^$ F$ W  Z; w; e

5 K2 s4 ]( f  Y6 {3 a! I8 {; Z唉.....................
我有兩個戶口:
0 B4 `2 f: e) D2 Y9 bchum2708
" P" `" F# U& h* U9 K( ^, Okelvin253783
我有兩個戶口:
5 J! l. ~: H0 t6 M9 a( ?' A8 Lchum27088 w8 A8 T/ ?9 ^% r1 [
kelvin253783/ @' A" b" ]. M: E1 p0 J9 c+ R, I
費事高 發表於 2009-10-30 01:44 AM
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
真黑仔
) W! W. ~5 P1 s% h1 _9 S輸左22000
有, 麻雀 and 大老二
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐 ( J8 T+ g: T0 P2 I' N+ U
又搵到d咩野害我地啊 2 m  h$ @. \( d' D7 t- W, a
紅色字唔明你想講咩野9 ?. u, T; W5 X) P
勇勇 發表於 2009-10-29 10:10 PM
3 {3 t* i; ]; D" z1 w
隻野要下載
" x. }" d+ L4 [* P仲諗緊裝唔裝 + @: a, m! U& J
紅字你明拉
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。