<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
0 X7 u: k* F. f6 l* J; ]$ d1 Y乜你仲有時間玩其他架 1 H; }' ~' E/ w9 n
近排搵到個好吸引下
/ q- c0 r/ n+ w% S4 i3 s但費事比你地話又道你地升仙唔講
, T1 J% Q- c' `  M" u3 X周日仲比人蝦既..........
2 C1 a; J" K4 s0 G& U+ O+ h0 Q所以你唔好用錢買重碎住 ...
7 U- p1 x; T8 z! Y7 m
mnbvc 發表於 2009-10-29 09:52 PM
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐 $ H3 [& S' ]+ o, B
又搵到d咩野害我地啊   y: [$ m: z, x2 o9 B
紅色字唔明你想講咩野
; M! z9 ]- Q* I
! P3 N6 o5 H8 _) ]$ i3 s. h3 p你唔係冇玩「面book」呀嘛 ! |' f$ k. c/ f8 X
clkgtr 發表於 2009-10-29 09:15 PM
6 \6 w- u& q( H2 I
4 W+ ?1 v" u* L0 ?  x真係冇.......
# @: |& z+ ~7 s/ a6 Y1 h% g# ?) N
人地好深閏架
/ r3 s- V7 a" I' q( K' z+ I! V& Q& D面book好易比人知既http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=203035&size=middle
0 k4 O3 R4 E9 p& Z; y6 ~mnbvc 發表於 2009-10-29 09:47 PM
4 t! P4 e6 i2 d2 K
9 s3 {9 z& @+ t# y1 {+ Y咁佢唔應該上網囉, 上網好危險嫁
識路喎
! ], n/ g/ ~! i6 O0 k) ^! c勇勇 發表於 2009-10-29 10:06 PM
: ^' x. B8 i( u: m9 K. a- ~7 `& D# {. N1 k; e
就算冇玩, d 人都成日feed晒出嚟, 都知呢一個game喇
) U. e3 L2 ^; t# @5 `7 B! H0 w9 W% c8 F% c
真係冇.......! f. I! B( q9 t3 q9 g& K
kakeidevil 發表於 2009-10-29 10:18 PM
, H% z0 K1 E1 ?# t3 ]% \* T; R  q8 G2 s) p  s
唉.....................
我有兩個戶口:0 S8 ?4 t- S$ p% J: W+ \
chum2708
3 E% j0 w+ a. |1 Jkelvin253783
我有兩個戶口:; o% d4 b! ]; l5 F* z0 Q
chum2708
3 @# V; q7 t$ O) P3 n* Akelvin253783  Q  N% d5 S+ [1 r% Y- V+ l- U
費事高 發表於 2009-10-30 01:44 AM
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
真黑仔 , G! l  C4 S  A9 O$ h
輸左22000
有, 麻雀 and 大老二
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐 * q7 m1 ^9 J4 n! r* m
又搵到d咩野害我地啊 9 E7 i8 U% g3 Y/ H9 R
紅色字唔明你想講咩野9 @% O$ z1 ^; ]3 T, G" i: D
勇勇 發表於 2009-10-29 10:10 PM
# |& e: z0 c/ k6 d) N1 l  |) _隻野要下載 1 ]) n8 R1 i4 X6 ~( _
仲諗緊裝唔裝
1 B  `5 X/ ~' D2 Z紅字你明拉
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。