<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
" S% B- Y4 N) k% r. y" F" z乜你仲有時間玩其他架 - R. C! e: x7 {  l- k
近排搵到個好吸引下
, {& S0 r5 A1 }但費事比你地話又道你地升仙唔講 6 Y0 d3 U5 T" r, S0 F* \$ W! T
周日仲比人蝦既..........
+ ~* w  Y( o4 _" g) y9 J) h. \3 M( \; k所以你唔好用錢買重碎住 ...

3 D2 Y& n3 l  {" w$ Qmnbvc 發表於 2009-10-29 09:52 PM
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐   B; c9 `- ]* i$ P5 w% E
又搵到d咩野害我地啊 8 b' i8 O* z8 i+ o4 y2 B
紅色字唔明你想講咩野
5 r& b* N/ |4 p: N9 K( J
* q; i- J# F6 A+ l- i. A
你唔係冇玩「面book」呀嘛
% g% \$ z% o8 G# Xclkgtr 發表於 2009-10-29 09:15 PM
% J+ B3 z  l: y7 [( u) v$ u- v6 f( g0 U# z' I
真係冇.......
6 C7 T6 b1 _9 o! g5 Q人地好深閏架& [% r, X' C% m$ k' n' L
面book好易比人知既http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=203035&size=middle# A$ R/ x0 _+ A9 [, h  D9 I) v
mnbvc 發表於 2009-10-29 09:47 PM
; V& e- v2 C, h- C0 a- ^
; b" a" r3 Q. ?咁佢唔應該上網囉, 上網好危險嫁
識路喎
- N( U0 B, j8 ^  M' ?8 I勇勇 發表於 2009-10-29 10:06 PM
5 y5 i) _! Z# Q9 @# ~
3 k$ A0 k9 a5 ?就算冇玩, d 人都成日feed晒出嚟, 都知呢一個game喇
( i. }) a/ R8 w/ l9 j" A% P9 [: C9 R, u4 X- `. @" p
真係冇.......
1 Q/ w% b% c  u$ c4 ~/ j+ w2 Lkakeidevil 發表於 2009-10-29 10:18 PM
0 ^: m; w9 I+ N( `% s3 X3 d* e" S% @8 ~; L) J+ w9 \
唉.....................
我有兩個戶口:* K- C: @- v" L" r! X1 }
chum2708
0 k' Q  A- G0 s# b: Pkelvin253783
我有兩個戶口:
' J$ x1 E$ F( N3 N2 {$ ^chum2708
4 w6 k# S/ U1 O& ~. _4 w2 h1 Lkelvin253783) `) b) D1 M' M& A+ D2 {8 J
費事高 發表於 2009-10-30 01:44 AM
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
真黑仔 6 k) F3 D% v. S# }1 f
輸左22000
有, 麻雀 and 大老二
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐
- f# Y9 R# ^1 D. }# B5 K8 ^又搵到d咩野害我地啊 * w4 x# a+ c- G2 f
紅色字唔明你想講咩野
- [. {/ j$ h: e- _勇勇 發表於 2009-10-29 10:10 PM
% {1 S& E2 q& k8 N  o
隻野要下載
1 w; t6 c- q/ s) `. ]; T0 o仲諗緊裝唔裝 ' ]" H- h  t9 n$ H/ A
紅字你明拉
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。