<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
$ D+ o5 ]' u$ ?  A! I8 U乜你仲有時間玩其他架
6 o) ~0 b5 j' y0 f* p% c近排搵到個好吸引下
9 r6 h' M6 ?" p! f3 ^5 d但費事比你地話又道你地升仙唔講 # `4 |" h0 W& I
周日仲比人蝦既..........
) S! X2 |% O4 `& g- r( Z, O4 F7 u" p所以你唔好用錢買重碎住 ...

# }( {! e: x: }9 L  Tmnbvc 發表於 2009-10-29 09:52 PM
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐
, @' t! B% l3 J1 |4 u( Q又搵到d咩野害我地啊
, B! C1 S0 H) i紅色字唔明你想講咩野
6 X7 R) k  b5 K% a# p. J# p. c1 ?  k/ w* C4 Y+ `* W" [9 ?
你唔係冇玩「面book」呀嘛
( x2 I5 x' ]6 G9 V5 ^' W6 ?; V4 v0 zclkgtr 發表於 2009-10-29 09:15 PM
; Z% k' p; Q: s: I0 q5 W5 S, l) y

1 F) e. e: k7 {2 h6 h真係冇.......
# H' L% _2 B, e* V. O& Y( e人地好深閏架
$ Z+ o6 s9 }# o% o1 g4 ?面book好易比人知既http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=203035&size=middle
7 `" o8 i+ e, P0 j( I6 jmnbvc 發表於 2009-10-29 09:47 PM
5 l6 m! a( k8 C8 h! Q1 E) Q* \

! G2 M9 h" q7 R6 `0 E$ p  C咁佢唔應該上網囉, 上網好危險嫁
識路喎
# R" I; V! m3 o4 @" R) B勇勇 發表於 2009-10-29 10:06 PM
, Z6 ~) f2 P# h
6 e& l; b7 t  k6 T8 |! O1 N
就算冇玩, d 人都成日feed晒出嚟, 都知呢一個game喇
4 k; J( l, k7 u9 n1 _- ~+ V- H; P
6 x$ l/ P7 U8 u1 ^3 F+ P- `/ h真係冇.......  G: S8 s; J" u! ?: D3 `6 e% }. y
kakeidevil 發表於 2009-10-29 10:18 PM
, x$ P* {/ A" `
, U* {& b$ p$ a  i. j' G, t6 [) v& z/ d
唉.....................
我有兩個戶口:
" N+ w$ c! l' {5 n$ b3 F4 Ochum2708' c* W; Q% B. _' P% k
kelvin253783
我有兩個戶口:* O0 Q5 ]4 q8 {! i) g% k/ s
chum2708  f- |3 T9 a% O3 N6 C
kelvin253783
; I  @& ^$ s% J  A  F2 U  {, |費事高 發表於 2009-10-30 01:44 AM
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
真黑仔
: V  q! V/ y9 v輸左22000
有, 麻雀 and 大老二
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐
3 e6 t5 E* S$ Z又搵到d咩野害我地啊
* b  g+ ~3 D) L5 s8 W' r紅色字唔明你想講咩野
- n& R* ?+ C) l勇勇 發表於 2009-10-29 10:10 PM
8 R4 J5 a( P1 g1 i+ F$ w9 {- \% g" f
隻野要下載 / T( G! D8 r5 [2 {* g# ?
仲諗緊裝唔裝
5 O  S: K2 u+ W$ P& W% B1 H紅字你明拉
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。