<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番; r1 A2 P, U# H  ]
勇勇 發表於 2009-10-30 01:55 AM
) ]; C; v+ y& L) S, `' ^! z

, }5 t+ t7 E" k  y- G* \4 Y( [噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,
  B  ~' A# _+ U0 u* u8 r$ _2 V第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,
- z1 C, J5 i$ R6 q, d跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠
! o" c4 B$ u2 s+ x, F1 l& A
隻野要下載 & |- u! m9 e+ G* q, b
仲諗緊裝唔裝 ; C; p  k. z3 {9 \6 v
紅字你明拉
$ _. h7 B+ H! m# x' }mnbvc 發表於 2009-10-30 03:41 PM
隻game唔洗下載喎
' k3 f( u2 X9 u4 t2 C$ T0 H) @5 [0 G1 f2 g. d
噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,
  Z, m- Y3 ~6 N+ b0 d第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,/ G, o2 ~% A  A, @# z
跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠6 j/ ?& B' j' L2 s' Z
費事高 發表於 2009-10-30 06:44 PM
你發唔發覺好鬼多自摸..........(係人地) & x$ o) O% y# D3 T) I/ ^4 @
一條友食開就不停食落去 , {6 G" R0 C# K0 s  ?) Q1 Q( U
仲有.......我覺得系統見到香港ip就會恰,不停咁輸
有, 麻雀 and 大老二
! O: N! ?# U1 n( G# aCAT8833 發表於 2009-10-30 10:51 AM
你高性大名啊
搵笨既....揪水揪成15%
% f4 G6 j; J& j9 W3 d5 s4 n最搵錢咪間game 公司
係咪godgame.com
搵笨既....揪水揪成15%
  v3 O9 x7 z- |最搵錢咪間game 公司1 s& k# K( v# h1 J( l
chunchunchun 發表於 2009-10-30 08:23 PM
講得好岩,最pk就係抽水太狼,希望宜家多左人玩,佢地會減低d水位啦
係咪godgame.com
7 G5 [# {0 g: E' c& h0 Okakeidevil 發表於 2009-10-30 08:33 PM
你又去玩丫 , |' Z0 l8 J' q8 ~/ u, w" }
就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
  Y( Y% D( y1 p% m3 p; ]2 @, G我遲d可能會開個[26fun.com]公會
你又去玩丫
: [/ q4 p6 V; `( i- N* y3 p就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
5 A5 K( E. Q. a" D6 O( q我遲d可能會開個[26fun.com]公會1 m, V0 P4 A" T( O
勇勇 發表於 2009-10-30 08:41 PM
- q% B& W( B4 y4 d1 ^7 Z. f+ T4 |
如果你開公會,我一定會加入公會
$ ?; A# e7 {  D

! r$ j7 O, B' B如果你開公會,我一定會加入公會& P0 ~& }5 `- y- ~
費事高 發表於 2009-10-30 10:55 PM
我或者出糧後就會去開,因為開公會都要好多神幣
5 A2 w& v8 U3 ~) A  k+ T, @6 {到時公會戰,冇點可以問我攞
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。