<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
# O) s7 W) ~- Y* ~* D3 Q$ [4 a3 x8 H勇勇 發表於 2009-10-30 01:55 AM
* V9 v3 f2 `+ g6 @8 ~; y/ c3 P

4 S0 u/ x' p9 ^0 d. g- {! x. T* i) d噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,1 C+ M  |' r+ s! l" l( w+ K- E( z
第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,/ u9 }4 h; D  r4 X5 a" z
跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠
7 K/ t1 C/ q6 M隻野要下載 ! q; g# m. L6 G( t
仲諗緊裝唔裝
/ v0 _9 p4 H8 Q# ~6 t紅字你明拉: V7 K& }" l- S$ R4 ?6 \& v- u
mnbvc 發表於 2009-10-30 03:41 PM
隻game唔洗下載喎
, a' E7 m9 z- h' X  U4 q5 |) M& o( q7 c2 Z0 ?4 |
噚日睇完你呢個post,我又走去打一陣,
1 ~2 @+ M7 N( ]( D9 D第一舖..我食,跟住我下家連續自摸2局,我又出沖一局出佢,
, B8 B  x4 Y0 `. r6 S3 n7 u" G" C; A跟手第四舖...佢又自模...就係咁...我比佢爆我廠9 S% e! w4 L8 _1 B
費事高 發表於 2009-10-30 06:44 PM
你發唔發覺好鬼多自摸..........(係人地) $ ^/ B9 w/ u- N% Z$ s
一條友食開就不停食落去 5 H! v6 A8 z& S8 [$ \- p8 x
仲有.......我覺得系統見到香港ip就會恰,不停咁輸
有, 麻雀 and 大老二
$ P: g! X1 C- ^$ G+ ICAT8833 發表於 2009-10-30 10:51 AM
你高性大名啊
搵笨既....揪水揪成15%; h+ g  R0 U4 J6 J/ p1 G
最搵錢咪間game 公司
係咪godgame.com
搵笨既....揪水揪成15%
& i8 @8 }: ]- X: z最搵錢咪間game 公司2 {/ y+ F3 v% v, ~0 E
chunchunchun 發表於 2009-10-30 08:23 PM
講得好岩,最pk就係抽水太狼,希望宜家多左人玩,佢地會減低d水位啦
係咪godgame.com' y# {4 `! e: T& H3 p+ t
kakeidevil 發表於 2009-10-30 08:33 PM
你又去玩丫
+ F, ~- \7 _/ e+ V! |0 k就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
8 |) W# f" m0 S" N1 T$ z我遲d可能會開個[26fun.com]公會
你又去玩丫
. X7 R+ l4 o( s* d3 g# c就算你唔儲值,每日都有888幣俾你過手癮
  T4 x0 @; O1 V9 o. `我遲d可能會開個[26fun.com]公會* w7 x0 m3 N! |# C+ _
勇勇 發表於 2009-10-30 08:41 PM
! U4 x+ e% |8 s$ W* s( @- q# L8 v& q0 x! x! X- S
如果你開公會,我一定會加入公會
' n6 J" L- Q& q: P" I) R! u: r* _$ F; \: L. H% K
如果你開公會,我一定會加入公會  h/ L& j* z: a) W
費事高 發表於 2009-10-30 10:55 PM
我或者出糧後就會去開,因為開公會都要好多神幣 7 T& f) `) u9 F0 X  ]& t& X: }1 Z" K6 Y
到時公會戰,冇點可以問我攞
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。